perjantai 12. kesäkuuta 2009

Rosie Flo´s colouring books

Rosie Flo värityskirjat syntyivät tuntien istumisen ja piirtämisen seurauksena. Roz Streetenin lapset antoivat äidilleen ohjeet, mitä hänen piti piirtää. Tyttäret piirsivät pään, jalat ja kädet. Nimen värityskirjat saivat tyttärien toisen nimen mukaan. Rosie Flo -värityskirjoja on tällä hetkellä 10 erilaista; Roise Flo, Rosie Flo´s Holiday,Rosie Flo´s Night-time, Rosie Flo´s animals, Johnny Joe, Johnny Joe´s Time Travel, Rosie Flo´s Games, Rosie Flo´s Garden, Rosie Flo´s Kitchen ja uusimpana Rosie Flo´s Music. Kuva Rosie Flo
Liikkeestä löytyvät tällä hetkellä kaikki muut paitsi Rosie Flo, Rosie Flo´s Kitchen sekä Rosie Flo´s Music. Puuttuvat kirjasetkin on tilattu, mutta suuresta suosiosta johtuen, joudumme odottamaan tovin kirjojen saapumista.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Nämä ovat ihania lahjoja myös lasten ystäville, samoin kuin tänään hypistelemäni Bombay Duckin tuotteet. Ihanat jäätelönmuotoiset ja kauniin kiiltävät lasten matkalaukkutunnistimet/nimikyltit, mansikkakukkarot ja muut ihanuudet. Erinomaisia lahjaideoita pikkuisille tavanomaisten barbielahjojen sijaan ja hintakin on juuri sopiva. Suosittelen, käykää kaikki muutkin hypistelemässä, saatatte ostaa kukkaron vaikka itsellenne, niin söpöjä ne ovat :-)

Sara kirjoitti...

Mahtava toi video!

Ja Katja oot oikeassa Bombay Duckista - ostin perjantaina kaksi kukkaroa ja nimikyltin, kaikki itselleni :D