torstai 25. kesäkuuta 2009

Hellettä ja kesävaatteita

Ihanaa - vihdoin saimme kesän ja helteen! Kuitenkin helle yllättää aina - ainakin minut kuumuudellaan.
Taas olen ihmetellyt, mitä pukea päälle ettei läkähtyisi, ja ennenkaikkea, mitä pukea lapsille. Lasten pukeutumisessa pitää kuitenkin ottaa huomioon ties mitä kaikkea. Tosin, itse tein päätöksen pukea lapset kevyesti ja paljolla aurinkorasvalla kuorrutettuna.
Asiasta sitten, hiukan vasemalle; Lunastin liikkeelle mieheni kameran (jota olen lainannut tähän saakka, tai oikeastaan ominut), koska hän osti uuden käytetyn ja vähän paremman itselleen. Nyt olen sitten kateellinen, koska hänen kameransa ottaa parempia kuvia kuin tuo vanha, ja tietenkin haluaisin käyttää tuota parempaa. Hän ei kyllä ajatuksesta pidä lainkaan, ja sanoikin, että käykö tässä nyt niin, että rupean käyttämään hänen kameraa? Ei tietenkään...eipä. Otin tänään vielä vertailun vuoksi kummallakin kameralla kuvia, ja on se vaan niin paljon parempi. Toki en saa niitä kuvia sieltä kamerasta toviin, joten käytän oman kameran hiukan tummempia ja epätarkempia kuvia. Pahoittelen kuvien laatua taas kerran, mutta minkäs teet.. Ellan t-paita ja shortsit Quincy, pinnit Checkmate Einon t-paita ja shortsit Quincy
Olen metsästänyt suhteellisen kauan Havaianas -sandaaleita lapsille, ja eilen otin oikein missioksi tämän asian ja googlasin niin pirusti. Ellalle löysin vihreät sandaalit Kampista, Einolle jouduin tilaamaan netistä (tulevat vasta ensiviikolla, enkä totisesti malta odottaa) ja erään ystävällisen myyjän avulla löysin niitä tänään lisää - ja tietenkin hamstrasin niitä lisää kun kerrankin löytyi. Pitäisi saada vielä Emmalle (siskontyttö) viemisiksi mökille. Eli hamstraaminen jatkunee vielä tämän päivän..

Ei kommentteja: