perjantai 11. joulukuuta 2009

Joulujuhlia

Tänään oli Einon joulujuhla aamulla sekä lisäksi muskarin joulujuhla illalla ja äiti taas viime tinkaan mietti mitä sitä pistäisi lapsille päälle.
Kun olen tunnettu tekemään nopeita ratkaisuja, tämäkin kävi käden käänteessä; Einolle oli selvät sävelet mutta Ellalle otin muutamia asukokonaisuuksia sovitukseen edellisenä iltana.
(Huom. kuvien laatu on todella rakeinen koska oli ilta ja minä väsynyt ja en hokannut kääntää automaatille vasta kun mieheni oli sanonut "kantsisko?.." ja mä että "kato joo, ilmankos oli vähän epämääräisiä...". Vaatekuvat otettu honauksen jälkeen sillä automaatilla mikä on tietenkin todella amatöörimäistä!)
Little Marc Jacobsin paita, Finger in the nosen farkut mallia Icon sekä Start-riten Johnit. Näitä ikisuosikkeja on käytetty koko ajan ja tullaan käyttämään varmasti vielä vuosia (ovat jo toiset edellisten jäätyä pieniksi). Ella sai kaulassa olevat korut Einon tarhaan tulleelta joulupukilta ja ne oli pakko saada muskarin joulujuhlaan
Korut Checkmate Essentiel Girlsin mekko, Checkmaten pinnit, Falken sukkahousut, Little Marc Jacobsin neuletakki (kokoa 6v ja semmoinen pappaneule, jag tycker) sekä tutut Essentiel Girlsin kengät, jotka nämäkin ikisuosikit. Ovat niin ihanat jalassa, että ajattelin ostaa seuraavankin koon. Ne ovat maksaneet itsensä takaisin moninkertaisesti koska ovat jatkuvassa käytössä esim. muskarissa sisäkenkinä.
Sanottakoon vielä, että nahka on todella pehmeää ja äärimmäisen miellyttävän tuntuinen. Tämä oli toinen vaihtoehto, mutta päädyimme kuitenkin tuohon toiseen. Paidan joudumme kuitenkin ehkä lunastamaan. Nämä Start-riten kengät olisin ehdottomasti halunnut tuohon Ellan päällä olevaan asukokonaisuuteen mutta ne olivat harmillista kyllä kokoa liian suuret eikä pienempää ollut joten jouduimme jättämään nämä sitten. Eilen illalla kuitenkin Ellan niitä sovittaessa ja minun katsoessa kenkiä uudesta näkökulmasta, ihastuin niihin suunnattomasti ja ajattelin ostaa ne kaappiin odottamaan hetkeä kun jalka on oikean kokoinen, koska noista todennäköisesti tulee seuraavat lempikengät farkkujen, mekkojen, hameitten, leggareitten, kaupunkiin, juhliin ja mihin vain ja minkä kanssa vain kengät. IHANAT !!!

Ei kommentteja: