keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Ellan joulujuhlat

Nyt on sitten Ellankin joulujuhlat vietetty. Meitä oli mummit, varamummi ja pappa ja tietenkin Eino ja minä Äiti juhlimassa.
Nyt täytyy sanoa, että juhlat olivat todella onnistuneet, lapset lauloivat ja selvästi nauttivat esiintymisestä. Huomasi, että lauluja oli todellakin harjoiteltu pitkään ja hartaasti.
Kiitos opettajat ja hoitajat. Kiitos erityisesti teille, kaksi Meidän lapsien ihmistä jotka valitettavasti siirrytte toisiin tehtäviin. Ikävä tulee!
Yhden ISON miinuksen annan kuitenkin; tarhan johtaja ei vaivautunut paikalle mikä kummastuttaa äärimmäisen paljon! Edellisessä tarhassa päiväkodin johtaja oli jokaikisissä kissanristiäisissä. Ilmeisesti nykyisellä oli jotain paljon tärkeämpää kuin katsoa miten suojattinsa esiintyvät.
Finger in the nosen takki ja farkut, Petit Bateaun aina käytössä oleva kaulaliina ja Uggin Birch Bootit ja kenkäkassi.
Sisko ja sen veli. Nyt kävi niin, että juhlimme samoissa vaatteissa kuin Einon juhlissa. Taidetaan juhlia vielä joulunakin ja ennen sitä.
Minua ehkä semisti tämä häiritsee mutta yritän olla antamatta tämän häiritä liikaa elämääni...
Ja jos häiritsee kaivetaan kaapista jotain muuta kivaa ja jouluista.
Einolla Little Marc Jacobsin paita, Ellalla saman merkin neuletakki ja Essentiel Girlsin mekko ja tonttulakki josta en kyllä pidä yhtään mutta pakko oli kaivaa kaapista... hätä kun ei taida lukea lakia... pidän enemmän niistä vanhanaikaisista kangaslakeista.
P.S. Kiitos kaikille teille, jotka innostuitte Kirppiksestäni! Tuntuu etten kerkiä lisäämään kamaa samaan tahtiin mutta Ihanaa, kamat kiertoon ja luonto kiittää... ja minä.

2 kommenttia:

Violette kirjoitti...

Onpa kiva takki!

Jospa päiväkodin johtaja oli oman lapsen joulujuhlissa samaan aikaan? Tuli vain mieleeni, kun olen itse juossut juhlista toiseen ja seurannut vierestä muita vanhempia ja opettajia, että samanlaista on muillakin.

Gaudete Kids kirjoitti...

Totta Violette - en ajatellut asiaa tuolta kantilta. Saatan olla hiukan katkeroitunut hänelle alkuaikojen sekä myös koko ajan jatkuneen välinpitämättömyyden vuoksi...

Minun puutteeni; pitkävihaisuus...