sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Ice Age

Tästä ei kyllä elokuva enää parane! Tonttu toi toissapäivänä ja tänään joulukalenteriin Ice Age 3 ja Jäätikön sankarit elokuvat ja tänään lorvittiin koko aamupäivä kun Ella on ollut pari päivää aika kipeänä ja katseltiin tuo Jäätikön Sankarit.
En ole kyllä näin hauskaa elokuvaa nähnyt vuosiin ja tämä pääsee minun listallani parhaiden elokuvien top 5 listalle. Varmaan aika moni lapsiperhe on nähnyt kyseiset elokuvat jo aikaa sitten mutta itse tulen hiukan jäljessä näissä lasten lelu ym. asioissa. Elokuvatkin tuli katsottua väärässä järjestyksessä.
Tänään teimme lisäksi pitkän kuusenhakuretken pulkilla tuossa mahtavassa lumipyryssä ja kävimme laskemassa mäkeä. Ei vain löytynyt sopivaa kuusta koska halusin tänä vuonna pöytäversion kun lähdemme isovanhemmille jouluksi. Täytynee ehkä kuitenkin ostaa iso. Ai niin; kerroin kadonneesta joulumielestäni taannoin ja unohdin kertoa, että sain joulumielestä kiinni viime sunnuntaina kun olimme Seurasaaren joulupolulla. Olin jo hiukan huolissani, saanko joulumieltä ollenkaan. Se olisi ollut kamalaa koska rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää.
KYLLÄ ELÄMÄ ON IHANAA !!!

Ei kommentteja: