keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Ympäri mennään ja takaisin tullaan

Kerroinkin Lauttasaaren epäonnesta tuossa taannoin. Nyt olen joutunut miettimään reilussa viikossa kaikki suunnitelmat uusiksi ja sanoisinko; tuskan hiki on ollut otsalla melkein koko ajan.
Mietiskeltyäni eri vaihtoehtoja tulin siihen tulokseen, että jatkan Kalevankadun liikkeessä jotta voin laajentaa toimintaani sisustuksen puolelle niinkuin oli tarkoitus. Tila ei nyt ole ihan niin iso kuin oli tarkoitus mutta näillä mennään...
Avaamme uudistetun liikkeen joulukuussa 2009.
Fredrikinkadun shop-in-shop jatkaa toimintaansa normaalisti ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Tarkempaa infoa Kalevankadun liikkeen avaamisesta tulee myöhemmin.
Suuret pahoittelut kaikesta hämmennyksestä ja harmista mitä tämä ikävä tapaus on mahdollisesti aiheuttanut.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voimia sinulle ja kiitos ihanasta blogistasi, hyvää kannattaa odottaa! Näen jo silmissäni kauniin jouluisen uudistetun liikkeen...

Violette kirjoitti...

Ei haittaa mitään! Nimenomaan hyvin pysymme perässä, kun aina infoat ajoissa ja tarkasti. Sen verran yrittäjyydestä ja liikehuoneistojen vuokranantajista tiedän, että ne koukerot voivat olla todella omituisia. Musta on hienoa, että sulla on uusia suunnitelmia. Kauheasti haluaisin jo tietää, mitä, mutta ehkä just ja just jaksan odottaa...:)

Katri kirjoitti...

Voimia!
Olethan saanut vahingonkorvauksia tästä vuokrasopimuksen purkaantumisesta? Liikehuoneiston myyminen ei oikeuta sopimuksen purkamiseen ilman vahingonkorvauksia. Kannattaa ottaa juristiin yhteyttä, ellet ole sitä jo tehnyt!

Elisa Hurtig kirjoitti...

Tsemppiä ja kiitos ihanasta blogsta. Uutta liikettä odotellessa :)

Gaudete Kids kirjoitti...

Kaunis Kiitos teille kaikille ihanista sanoista !!!