sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Viikonlopun viettoa

Tänä viikonloppuna olo on ollut kuin syöttöporsaalla. Vatsani ei ole ollut näin täynnä sitten viime joulun mutta en valita, niin maukasta on ollut.
Eilen olimme siskoni ja hänen perheensä luona illallisella ja voin sanoa etten ole koskaan syönyt niin isoa pihviä. Lisukkeena oli maukas punajuurisalaatti ja grillattua halloumi -juustoa.
Tänään heräsimme jo 6.45 ja lähdimme hakemaan pakettiautoa tavaroiden kuljettamiseen Kalevankadulta varastolle. Ja tietenkin lapset mukana. Oli hiukan levotonta meininkiä mutta siitä selvittiin loistavasti. Ainoastaan mieheni niksautti selkänsä, mikä ei tietysti ollut kiva juttu mutta muita ongelmia ei tullut ja koko projektiin meni vain 2 tuntia.
Oli tosiaan kiva huomata mitä kaikkea saakaan tehtyä päivän aikana kun herää noin aikaisin. Tosin en ota tavaksi vaikka virkistävää se olikin.
Ja ruuaksi jotain hyvää ja nopeaa eli hampurilaisia lohkoperunoilla ja vaikka hassulta yhdistelmältä saattaa tuntua mutta äärimmäisen hyvin hampurilaisen kanssa toimiva mozzarella salaatti.
Mozzarella di Bufala -salaatti (huom. mozzarella on Pirkkaa ja parasta mitä olen Suomesta löytänyt)
Kuppi kuumaa ruuan päätteeksi
Ruuansulatusjuomana Limoncello

Ei kommentteja: