torstai 12. marraskuuta 2009

Kalevankatu infoa

Kirjoitin pitäväni Kalevankadun liikettä auki keskiviikkoisin joulukuusta alkaen, mutta nyt kun olen avaamassa liikkeen uudelleen, tämä tieto vanheni vallan.
Tarkoitukseni on avata liike mahdollisimman nopeasti heti joulukuun alussa, jotta saisin Kalevankadulle hiukan joulumieltä, mikä tulisi varmasti kaikille tarpeeseen...ainakin minulle, koska Rakastan joulun tunnelmaa.
Mutta kun talossa tehdään taas remonttia... yllättäen, ja tällä kertaa ikkunoita uusitaan, joten se siirtää omaa remonttiani hiukkasen. Tämän jälkeen käärin hihani ja teen pieniä muutoksia kaupan ilmeeseen.
Toivoakseni kaikki menee tällä kertaa "putkeen" ilman ongelmia.
Aukioloajoista hiukan alustavaa infoa; tulen olemaan Fredalla näillä näkymin aina alkuviikon ja loppuviikon Kalevankadulla. Varmaa on se, että olen myös lauantaisin auki.
Eli liike on 3-4 päivänä viikossa avoinna, minkä lisäksi nettikauppa palvelee kun minä itse nautin rakkaiden lapsieni uhmasta, kiukusta ja siitä rakkaudesta mistä en halua jäädä paitsi.
Lisää infoa tulee hiukan myöhemmin kun aikataulut vahvistuvat.
Tänään Freda -shop on saanut jo hiukan joulumieltä tai oikeastaan talvisia tunnelmia.
Voikaa hyvin !!!

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Voi sua ja tuota sun epäonnea, toivottavasti se kääntyy sun eduksi taas pian ja saat sekä Kalevankadun puodin että Fredan toimimaan :-) Täytyykin tulla mahdollisimman vikkelästi uusi pieni tyttömme kainalossa haistelemaan tuoreita ihanuuksia liikkeisiin. Isompi tyttäreni haluaakin aina leikkiä "sellaista ihanaa kauppaa, jota Anna pitää" ja se pistää hymyilyttämään. Pelkät kauniit vaatteet eivät tee vaikutusta vaan myös kaunis ympäristö, kiva fiilis, iloiset ihmiset. Onnea tulevalle ja nähdään pian!