perjantai 6. marraskuuta 2009

Kids shop Fredrikinkadulla

Viime viikonloppuna olin remontoimassa Kidsin uutta kotia ja täytyy sanoa, että olen melkoisen tyytyväinen aikaansaannokseen. Ja mikä yllätti minut täysin; sain mahtumaan melkoisen laajan valikoiman tuotteita sinne vaikka alussa epäröin hieman. Käsittämätön tilaihme tuo Fredan yläkerta.
Viikko on nyt tullut täyteen ja se on ollut sopeutumista uuteen paikkaan. Täytyy kuitenkin sanoa, että minulla on ollut äärimmäisen rauhallinen ja ehkäpä hieman seesteinenkin olo siellä.
Lauttasaareen muuton epäonnistuttua päätin pitää myös Kalevankadun liikkeen ja pidän sitä keskiviikkoisin auki 2.12. alkaen klo 11-17. Kalevankadulla on myynnissä Ticket to Heaven, joitakin sisustustuotteita ja valikoima menneiden kausien vaatteita.
Ensi vuoden alussa minulle on tulossa sisustustavaroita, kuten sänkyjä ja hakusessa on sitten paikka missä niitä voin myydä. Kalevankatu ei siis ole pois suljettu vaihtoehto mutta tilanne elää vielä, joten tästä sitten lisää tuonnenpana.
Nautiskellaan sillä aikaa pikku Gaudete Kids -shopista ja joulun odotuksesta ja ehkäpä salaa jos toivoa voisi; lunta joka pysyisi maassa...
Mukavaa viikonloppua kaikki ihanaiset !!!

Ei kommentteja: