lauantai 8. elokuuta 2009

DrottningEnar -kantoliina

Bongasin tämän kantoliinan ensimmäisen kerran asiakkaallani ja ihastuin siihen täysin! Kantoliinan käyttö näytti niin vaivattomalta, vähän kuin olisi laukkua kantanut olalla, ja kahden viikon ikäinen vauva oli äärimmäisen tyytyväinen oloonsa pussissa.
Lisäksi kantoliina on hyvännäköinen ja moderni ja mikä tärkeintä helppo käyttää, jos vertaa markkinoilla oleviin. Silloin kun kuopukseni oli vauva ja näin Hollywoodin isien käyttävän "uudenlaisia" kantoliinoja joissa sai yhdellä kädellä kiristettyä hihnaa, ajattelin, että tuollaisen minäkin haluan, koska suhtauduin ja suhtaudun edelleen varauksella 5 metrisiin kiedottaviin liinoihin joita en itse jaksaisi virittää päälle. Löysinkin kantoliinan jossa oli solki, ja jota mukamas piti voida yhdellä kädellä kiristää. Ähelsin kuitenkin joka kerta puoli tuntia ennenkuin sain Ellan aseteltua jotenkin sisään ja kiristettyä hihnaa, mikä oli niin paksu ettei ollut mitään toivoa. Kaiken tämän lisäksi Ella oli karjunut hysteerisenä jo 25 minuuttia.
Tämän kantoliinan käyttö jäi kahteen kertaan ja ajattelin mahtaako sitä koskaan tulla markkinoille sellaista kantoliinaa joka täyttää minun kriteerit eli on toimiva ja helppo käyttää. Ulkonäöstä tulisi tietenkin lisäpisteitä.
Nyt sitten löysin DrottningEnar -kantoliinan, kiitos asiakkaani joka oli löytänyt tämän Tukholman Design Torgetilta ja nyt näitä saa sitten minulta ainoana Suomessa.
Olen testannut tämän myös käytännössä siskoni vauvan kanssa, joka ei suostunut nukkumaan kuin sylissä kantaessa mikä toi hiukan haasteita kantajalle kun kyseessä oli kuitenkin melkein neljäkuinen isompi vauva. Päätin kokeilla liinaa ja laitoin Eliaksen pussiin ja avot; sinne hän nukahti tyytyväisenä.
Kantoliina on suunniteltu vastasyntyneestä 3 vuotiaaseen (15 kg), ja noin 3 kuukauden iässä kun vauva jo kannattelee päätä kantoliinaa voi käyttää rintareppuna.
Hihna on samaa materiaalia kuin turvavöiden ja pituutta voi säädellä nappia painamalla. Lisäksi olkapää on muotoiltu ja pehmustettu ja kantoliinaa voi käyttää sekä oikea- että vasenkätiset. Lisäksi kantoliina sopii kaikenkokoisille kantajille.
Ei voi taas muuta sanoa kuin että; kyllä ne ruotsalaiset osaavat !!!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mä taidan tutustua tähän kantoliinaan :-) Nähdään keskiviikkona!

Gaudete Kids kirjoitti...

Suosittelen tosiaan. Aivan hitti !!!

Nähdään keskiviikkona.