torstai 30. heinäkuuta 2009

Muutoksia aukioloaikoihin

Lomat on tämän viikon jälkeen pidetty ja paluu arkeen alkaa..
Olen nauttinut suunnattomasti lomasta - oikeastaan eka kerran sitten yrittäjäksi ryhtymisen.
Oikeastaan minulla ei ole ollut kovinkaan paljon vaihtoehtoja, koska olen sairastanut koko kevään, ja ainoa vaihtoehto on ollut nollata tilanne totaalisesti.
Sairaudestani johtuen, joudun palaamaan hiukan rauhallisemmin takaisin töihin ja näin ollen liikkeeni on toistaiseksi avoinna ke-pe 11-17. Tosin olen edelleenkin sopimuksen mukaan auki, jos nämä ajat eivät sovi, ja nettikauppa palvelee normaalisti joka päivä.
Muitakin muutoksia saattaa olla luvassa syksyn mittaan, kuten panostus vieläkin enemmän nettikaupan puolelle. Tarkoitus on saada kaikki tuotteet sinne, ja myös suhteellisen nopeasti, mikä ei vieläkään ole valitettavasti toteutunut vaikka asiasta mainitsin jo aikaa sitten täällä blogissani.
Monia muutokset aukioloajoissa saattaa hämmentää ja ehkäpä aiheuttaa myös jonkinmoista verenpaineen nousua kun en ole koskaan avoinna, mutta niinkuin eräs läheiseni aina sanoo; että näillä mennään...
Nyt toivotan kaikille mukavia viimeisiä lomapäiviä, -viikkoja tai töihin palaamista. Itse meinaan nauttia nämä viimeiset lomapäivät mökillä ja puuhailla niitä näitä tai vain olla.
Nähdään ja kuullaan !!!

Ei kommentteja: