perjantai 23. huhtikuuta 2010

Vahingosta viisastuneena

Olin niin järkyttynyt tästä edellisestä, että päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ostaa vihdoin lapsille viimeiset Converset omasta kaupasta ja samalla täydensin hiukan muitakin puutteita.
Ellalla Petit Bateaun pipo, Filippa K:n kaulaliina, Kids Casen sadetakki sekä Emma -serkulta perityt Little Marc Jacobsin farkut. Einolla Gaudete Kids -pipo sekä H&M:n farkut
Olen tosiaan miettinyt, että pitäisi ostaa Converset ennenkuin kaikki koot loppuvat ja viimeisiä melkein vietiinkin kunnes sain nyt käteni ojennettua kohti kenkälaatikoita. Eino sai ihailemani vanhan malliston graffiti -tossut joiden kuosi on otettu New Yorkin vessan tai metroaseman seinältä (en muista kummat nämä olivat, koska minulla taisi muistaakseni olla molemmat versiot) ja Ellan kokoa oli jäljellä enää siniset ja ne olivatkin aivan ihanat hänelle.
Lisäksi Eino sai Fingerin ruudullisen sadepusakan sekä hupparin.
Pizzamatkalla Il Duettoon (hyvät pizzat mutta totesin kuitenkin, että omatekemä on ensinnäkin huomattavasti edullisempaa mutta myös loppujen lopuksi maukkaampaa koska jostain kumman syystä ravintolat pihistelevät täytteissä ja esim. tuoremakkarapizzassa tuoremakkaraa oli n. 6 peukalon kokoista könttiä) kävimme odotellessa katsomassa PO.P:in pipovalikoiman. Bongasin heidän nettikaupastaan harmaa/mustaraidallisen hupsupipon (Ella sanoi ja sanoo edelleen hupsu = tupsu, joten mitä sitä suotta muuttamaan..) joka ei kylläkään ole se yksivärinen mitä etsin mutta aika kiva kuitenkin.
Päädyin kummallekin samaan väriin. Mietin 5 sekuntia, tuleeko tuo samanvärisyys häiritsemään mutta ei ehkä kuitenkaan kun muut vaatteet ovat erivärisiä.

Ei kommentteja: