torstai 29. huhtikuuta 2010

Aiglen kumisaappaat

Olen 2 vuotta miettinyt ja oikeastaan suunnitellut tilaavani Aiglen kumisaappaita lapsille ja nyt sitten tänä keväänä se vihdoin toteutui. Kevääksi tuli kaksi mallia; pienten Baby-Flac ja vähän isompien Lolly-Pop joka on yksi suosituimmista lasten malleista Aiglella. Kummatkin mallit ovat kirkkaan keltaiset. Näissä saappaissa sadepäivistä tulee kirkkaampia ja hauskempia. Saappaat löydät nettikaupasta sekä Fredan shop-in-shopista.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti pakko todeta että meillä olleet yhdet huonoimmista saappaista ikinä, Ticketin saappaiden lisäksi, eivät kestä "Pohjolan keliolosuhteita". Pohja todella ohut ja lisäksi se kuluu alta aika yksikön. Kumi muutenkin vähän liian ohutta ja "leprua".

Gaudete Kids kirjoitti...

Täytynee ostaa testattavaksi, koska mielelläni kumoaisin väitteen surkeudesta yleisellä tasolla. Merkin saappaathan ovat tarkoitettu kalastukseen, ratsastukseen ym. kovaan käyttöön joten laatu ei voi olla aivan susi.

En toki epäile, että sinulla näin olisi käynyt, koska millään merkillä ei voi käydä niin ettei tulisi joku sute kappale aina välillä.

Lisää kokemuksia toivotaan kyllä lisää ja kiitän tästä kommentista.

Palailen omasta käyttökokemuksesta kun sen aika on.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitankin nimenomaan näitä lasten "kevyt"saappaita juuri tällä lyhyemmällä varrella. Tiedän kyllä että Aigle tekee myös hard core-asuja ja saappaita, mutta nämä lasten saappaat ovat sellaisia Pariisilaislasten kaupunkisaappaita, yhtä paljon kuin Ellen sadetakit ovat oikeita sadetakkeja ; ))).

Anonyymi kirjoitti...

Miksei suomalaiset Hai-saappaat kelpaa, ulkonäkökin on lähes samanlainen?

Gaudete Kids kirjoitti...

Pistän testaukseen, koska itselläni ei ole kokemusta eli en väittele ennenkuin on kokemusta ; )

Hai-saappaat kyllä kelpaavat mutta halusin jotain uutta. Itselläni tosin taas hai-saappaista hapertui päälliosa - mutta ne olivat silloin tulleet uudelleen tuotantoon, johtuuko siitä, en tiedä.

Kuitenkin olen äärimmäisen iloinen kun olemme saaneet keskustelun viriämään ; ))

HAUSKAA VAPPUA!