tiistai 5. tammikuuta 2010

Pikku remonttia osa 2

Uusi vuosi alkoi meidän perheessä "nyt niskasta kiinni ja hommiin" -periaatteella.
Lauantaina töiden jälkeen lähdin ostamaan kaappeja kotiin ja sunnuntaina mieheni kävi ostamassa lisää kaappeja sekä kellariin hyllyt.
Olemme jahkailleet yli 2 vuotta kun ei ole tilaa ja kellari on kattoon asti täynnä ja pitäisi jotain tehdä mutta ei ole aikaa eikä oikeastaan voimiakaan.
Nyt ei ollut voimia mutta ajattelin, ettei tästä tule valmista koskaan ja kaikki jää "pitäisi ja pitäisi" -tasolle.
Viikonloppu ja maanantai siinä rakentamisessa meni ja nyt on kaappeja ja toivon mukaan tilaa tavaroille. Siivosin myös keittiön kaapit ja vaihdon kodin kalusteiden paikat (taas) sekä otin Tolix -tuolit sisäkäyttöön.
Järjestin myös levyt värijärjestykseen mikä on huutoa muuallakin. Muistan joskus 4 vuotta tai yli järjestäneeni Gaudetessa levyt väreittäin ja joka päivä ihailen sitä harmoniaa edelleen. Nyt meillä levyt ovat järjestyksessä ovien takana ja minulla hyvä mieli.
Kyllä järjestely ja siivoaminen ovat terapeuttista puuhaa ja mikä olisi parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin elämän ja kodin täysremontti!

2 kommenttia:

Violette kirjoitti...

Olispa sulla vielä kuvia, niin saisin lisätsemppiä omiin järkkäilyihini! Ja kiva huomata, että joiku muukin pitää värisuorista. Olisit nähnyt mieheni ilmeen, kun olin järjestänyt kirjat, myös hänen, värijärjestykseen...

Gaudete Kids kirjoitti...

Mä laitan kuvia, olisin itseasiassa jo laittanut mutta mieheni sanoi, että ei ehkä kannattaisi ottaa kuvia pimeällä...eikä etenkään automaatilla, koska kuvista tulee raakoja.

Eli odotetaan ainakin huomiseen ; )

P.S. Värisuorat ovat ihania tosiaan ja onnea kun olet kirjatkin saanut järjestettyä!