perjantai 29. tammikuuta 2010

Diibadaa

Tänään on ylitetty tyhmyyden rajat potenssiin sata, että on jo siitä syystä jaettava tämä hetkellinen häiriö...
Rouva kauppias taisi olla niin täpinöissään kun vihdoin lamput tulivat liikkeeseen. Testatessani niitä oli lukuisia lamppuja jotka eivät toimineet kun laitoin töpselin seinään . Paniikki iski oikein kunnolla ja tuli tuskan hiki. Suurin osa pupuista eivät syttyneet eikä muutama muu vaikka vaihdoin lamppua. Soitin sitten sähkömiehelle ja laitoin toimittajalle viestiä, että uusia lamppuja ja heti tänne.
Sähkömies tuli ja siinä vaiheessa mun päässä syttyi valo, että pirulainen sentään - niissähän on katkaisija, ehkäpä pitäisi kokeilla siitä... (huh huh kun oikein itseänikin hävettää) kysyin kuitenkin sähkömieheltä muina miehinä voisiko kenties kylmä aiheuttaa hetkellisen häiriön ja hän sanoi, että saattaapa tuo ja laittoi blugin seinään ja katkaisijasta virran ja avot, sehän toimi. Kiireesti tokaisin, jospa sitten kokeilen muut, voit lähteä ja kiitos kovasti.
No joo - sattuuhan näitä aina välillä.
Puput siis tulivat ja menivät ja lisää odotellaan. Kaikki muut mallit laitoin ikkunaan ja yöksi päälle. Ne ovat todella kauniita ja mainittakoon, että vaikka bambi on ruskea valo tulee todella kauniisti läpi.
Laitan kuvan niistä tänne hiukan myöhemmin kun en nyt sitten sitäkään tajunnut. Mitenkäs se mainos meni "älä jätä aivoja narikkaan"...
Mainiota perjantai-iltaa - minä yritän koota itseni huomista varten , ) )

Ei kommentteja: