sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Syntymäpäivä arvonta

14.2. on kulunut tasan 2 vuotta siitä kun avasin Kalevankadulle kauppani. Lyhyt mutta sitäkin värikkäämpi aika on ollut erittäin antava ja mitä mielenkiintoisin.
Kauppani on muuttunut pikkuhiljaa siihen, mihin olen alusta asti tähdännyt; lasten maailmaksi, tai no lifestyle -kaupaksi on ehkä kuvainnollisempi sana mutta josta en pidä alkuunkaan. Vielä minulla on matkaa näkemykseeni mutta olen oikeilla jäljillä.
Mikä hauskinta, nautin edelleen joka päivä mennä töihin ja joka päivä mietin miten voisin kehittää liikettäni ja mitä uusia mielenkiintoisia merkkejä löytäisin.
Siksi ajattelin järjestää 2 vuoden kunniaksi arvonnan; mitä enemmän vastauksia, sitä suuremmaksi lahjakortin arvo nousee. Joka 10 vastaus nostaa arvoa 5 € eli 10 vastausta 5 €, 20 vastausta 10 € jne. Lisäksi arvomme Ricen mukisetin, Falken sukkahousut ja Djecon palapelin.
Tietysti toivon teiltä hiukan töitä tämän eteen; kertokaa mitä värejä tykkäätte pukea lapsillenne, tykkäättekö printeistä ja kuoseista vai ihan yksivärisistä vaatteista.
Miten haluaisitte sisustaa lastenhuoneen - mitä värejä suositte sisustuksessa ja onko sisustus mieluiten moderni ja yksinkertainen vai enemmän romanttinen.
Ne jotka ovat seuranneet blogia, tietävät ehkä mistä itse pidän; selkeistä linjoista ja lasten vaatekaapin perusta on musta ja harmaa mihin sekoitan värejä. Tykkään printtipaidoista, mutta siinä tulee olla asennetta. En pue lapsiani "lapsenomaisiin printteihin". Vaatteiden tulee olla ajattomia, mitä voisi pitää vuodesta toiseen elleivät lapset kasvaisi niin vauhdilla.
Sisustuksessa suosin samaa yksinkertaisuutta; modernia ja selkeää yhdistettynä vanhaan. Kuitenkin niin, että ne näyttävät lastenhuoneilta. Lastenhuoneet ovat edelleen kesken 2.5 vuoden jälkeen ja odotan sopivaa hetkeä jolloin minulla olisi aikaa laittaa ne valmiiksi. En kuitenkaan ota tästä paineita.
Vastausaikaa on 14.2. saakka jolloin arvomme voittajan. Vastaukset voi käydä jättämässä nettikaupan vieraskirjaan. Muistathan laittaa nimimerkin. Huomioikaa, että vain aiheeseen liittyvät vastaukset huomioidaan arvonnassa.
Muistakaa; niin paljon kuin maailmassa on ihmisiä, on mielipiteitä ja jokainen mielipide on tärkeä.

1 kommentti:

Tanjus kirjoitti...

Tykkään käyttää pojallani reippaita värejä, ei tummansinistä, kivoja lapsellisia printtejä. Poju on 1,5v. Tytär 3,5v pitää hulmuavista helmoista, vaaleanpunaisesta ja prinsessa-aiheisista kuvioista..Puen hänelle myös mustaa-valkoista-beigeä.

Lastenhuone on mitä on. Pitäisin siististä ja selkeästä huoneesta. Kivoja säilytysratkaisuja kaivataan.