sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Lastenhuoneen tapetointia

Tänä viikonloppuna lapset saivat omat huoneet. Meillä illat ovat olleet niin levottomia, että tämä tuntui kaikkien kannalta parhaalta ratkaisulta. Lapsetkin sopeutuivat hyvin ja illat ovat nykyään rauhallisia.
Entisessä yhteisessä huoneessa josta tuli Einon huone, on puutapetti ja tilauksessa on Einon toivomuksesta leijona. Ella sai valita omaan huoneeseen elefantin (vaaleanpunainen), strutsin (sininen) tai kirahvin (vihreä) ja hän halusi kirahvin. Kirahvin kaveriksi ajattelin laittaa vielä puun tai apinan.
Villieläin -ja puutapetit ovat hauska vaihtoehto jos ei halua/jaksa maalata tai tapetoida koko huonetta ja se tuo lämpöä valkoisiin seiniin. 
Itselläni tosin oli tarkoituksena myös maalata tuo seinä mihin kirahvi tuli, mutten kuitenkaan jaksanut odottaa koska saan aikaiseksi aloittaa maalausprojektin...
Silhuettitapetit Inke. Lisätietoja tapeteista saa liikkeestä.

2 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Hei!
Minkähintaisia tapetit ovat? Toinen kysymys, tiedätkö kenen suunnittelema tuo tuoli mikä näkyy kirahvin edessä? Ja vielä yksi kysymys, löytyykö sinulta liikkeestä acnen kokoelmaa?
Kiitos, Maikki

Gaudete Kids kirjoitti...

Villieläin -tapetit ovat 55€-70€, lintutapetti 25€ ja puutapetti 225€. Nettikaupasta löydät valikoiman.

Tuo tuoli on Alvar Aallon.

Acnea löytyy liikkeestä ja nettikaupasta voit käydä katsomassa valikoimaa. Ihan kaikkia kevään tuotteita en ole sinne vielä saanut mutta yritän laittaa mahdollisimman pian. Viime viikolla tulivat vihdoin farkut jotka jäivät syksyllä tulematta.