keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Bonton

Kuva Bonton


Sain eilen toimituksen ranskasta. Kuljettaja ilmestyi oven taakse ison kollin kanssa ja ajattelin kauhulla, että miten ihmeessä tuo mahtuu liikkeeseen. Hän sanoi, että toinen samanlainen on vielä tulossa ja se on ihan päreinä. Kauhistus sentään - onko minulla juuri näin hyvä tuuri. Olin aivan varma, että toinen kolli olisi tuhannen päreinä. Onneksi liikkeen täytyttyä laatikoista ja hyppiessäni niiden yli huomasin ainoastaan laatikoiden hajonneen. Merkki on siis Bonton ja liikkeeseen saapui pinnasänkyjä, hoitopöytiä, syöttötuoleja, peittoja, lakanoita, laitasuojia ym. Miksi ihastuin merkkiin ja halusin sen liikkeeseen myyntiin oli yhtenäisyys; sänkyihin saa samanvärisen laitasuojan, lakanan ja päiväpeiton. Lisäksi värimaailma on rauhallinen; helmen harmaa, roosa, ruskea, vaaleansininen, khaki, suklaanruskea, punainen ja kaikki tarvikkeet samoissa väreissä.
Liikkeessä ei ole kaikkia värejä johtuen tilanpuutteesta mutta nämä ovat tilaustuotteita joiden toimitusaika on n. 3 viikkoa. Tällä hetkellä löytyvät värit sängyissä ovat helmenharmaa ja roosa, hoitopöydästä helmenharmaa ja syöttötuolista helmenharmaa ja roosa. Lakanoita ja muita löytyy useammasta eri väristä.
Tällä hetkellä minulla on vauvan peitot ym. mutta valikoimiin kuuluvat isompien peitot ja tyynyt. Niitäkin tilaan liikkeeseen kun olen saanut sovitettua nämä vauvojen kalusteet liikkeeseen.
Sain eilen vielä koottua sängyn ja laitettua sen valmiiksi ja otettua jonkinmoisia kuviakin. Iso plussa tulee sängyssä olevista pyöristä jotka helpottavat siirtämistä.

Ei kommentteja: