torstai 25. maaliskuuta 2010

Bändipaitoja

Meillä oli viikko sitten Einon kanssa aikaa ennen lääkäriä ja päätimme lähteä H&M:n ostamaan tarhaverkkareita. Mukaan tarttuivat myös muutama bändipaita ja tarhafarkut.
En käy kovin usein ketjuliikkeissä ja yleensä jos käyn niin verkkareita ostamassa. Nyt kuitenkin tarttui muutakin mukaan. 2 Rollareiden ja Blondien teepat.
Kysyin Ellalta mitä hän haluaa laittaa tarhaan ja hän vastasi "sen hassun kielipaidan joka Emma -serkullakin on". Blondien paidassa hän olisi halunnut nukkua. Valkoinen Rollari teeppa on Einon.
Ongelma minkä takia en kovin paljon käy ketjuliikkeissä (josta jutustelin asiakkaani kanssa) on ketjuliikkeiden kopiointi. Ovat kyllä edullisempia kuin "merkkivaatteet" mutta valitettavan moni malli on kopioitu niistä "merkkivaatteista".
Mieheni aina ostaessani jotain kysyy vitsinä (jolla on pitkä ja huvittava tarina, eikä siitä sen enempää) onko se jotain merkkiä? Vastaan, että onhan se vissiin jotain merkkiä - eikös kaikki ole...
En tykkää hirveästi bändipaidoista siitä syystä, että ne ovat painettu halvalle materiaalille, hinta on kova ja laatu yleensä surkea. Oiva tapa tehdä rahaa kuitenkin... Nämä Trunkin teepat ovat parhaimpia mitä itselläni ja lapsillani on koskaan ollut. Niitä vaalitaan ja pidetään hyvänä - itse käytän melkein päivittäin. Printit ovat kiertuepaidoista ja jos en aivan väärässä ole, painettu vintage paitoihin (korjatkaa jos olen aivan väärässä...). Niinkuin kuvista näkee, paitojen saumat kiertävät - tämä ei ole vahinko eikä valmistusvirhe. Paitojen sisäpuolelle on painettu teksti; "This timeless classic was selected from our A MOMENT IN TIME. The limited edition status of this product is your guarantee that it will remain rare and collectible for many years to come". Henkkamaukan paidat eivät yllä tälle tasolle, eivät paini edes samassa sarjassa mutta ilokseni huomasin materiaalien olevan aika hyvät.
Petit Bateaun aluspaita ja alushousut.
Sonia Rykiel for H&M neule ja Little Marc Jacobsin farkut.

Ei kommentteja: