sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä

Niinhän sitä sanotaan ja meidän perheessä tämä pitää valitettavan hyvin paikkansa.
Mutta viime vuosien rääppiäisten jäljiltä jolloin koot ja värit ovat loppuneet, olen tänä syksynä ollut ulkovaatteiden osalta hiukan valveutuneempi. Niinkuin muutama viikko sitten kirjoitin kivasta Ticketin piposta jonka ostin Ellalle ja tälläviikolla ostin hänelle Ticketin mustan Baggie Detachablen, joka on haalariksi todellakin toimiva eikä ulkonäössäkään ole moittimista. Irrotin vain fleecevuorin ja haalari on mennyt kivasti näillä ilmoilla olematta liian hiostava. Mieheni pyynnöstä otin myös karvan hupusta pois, koska vielä ei kuulemma ollut aika karvareunukselle...
Mikä tärkeintä; Ella viihtyy hyvin haalarissaan ja hänestä oli vallankin hauskaa kun haalari oli lattialla ja hän "meni istumaan haalarin sisään" ja minä metsästin jalkoja punteista.
Einolle menee vielä viimevuotinen puku, ainoastaan uudet housut jouduin ostamaan viimevuotisten jäädessä tarhahousuiksi.

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Meillä myös jo käytetty samaa pukua tumman lilassa versiossa. Tosi kätevää,kun saa fleecen pois syksyllä ja sitten talvella samaa haalaria voi käyttää fleecen kanssa :-) Aivan turhaa ostaa väliaikapukuja, koska farkut ja vuorellinen syystakki ajaa saman asian haalarin käyttöön asti.

Onnea ja menestystä tulevaisuudelle ja uudelle putiikille Lauttasaareen. Siitä tulee varmasti ainakin yhtä herkullinen ja satumaisen kaunis kuin suloisesta, pienestä Kalevankadun liikkeestä :-)