lauantai 23. toukokuuta 2009

Tolix -tuolit

Tätä patinaa havittelin... ...ja tähän päädyin
Olen miettinyt jo pitkään ostavani Tolix -tuolit ja tänään oli niin kökkö ilma, että päätimme lasten kanssa lähteä Kruununhakaan Anne´s Past & Present -liikkeeseen. Olisin tietysti halunnut vanhat ajan patinoimat vihreät tuolit, joita itseasiassa oli 2 kpl liikkeessä, mutta kun hinta oli kaksinveroinen uusiin nähden, ajattelin ostaa sitten uudet. 
Olin jo suunnitellut, että menen liikkeeseen ja ostan teräksiset, mutta niitä ei ollut eikä tietoa koska niitä saa, joten päädyin valkoisiin A-tuoleihin. Nyt ne kököttävät terassilla odottaen sopivaa pöytää seuraksi...
Liikkeestä ja liikkeen omistajasta muutama sananen; menin kahden suhteellisen "levottoman" lapsen kanssa antiikkiliikkeeseen, jossa on vaarana tapahtua iso katastrofi kun vähän kaulahuivilla huidotaan ja sählätään sinne tänne ja on ne kuuluisat levottomat jalat. Äidillä nousi savu korvista ja lapset sen kyllä huomasivat ja yrittivät kovasti olla paikoillaan. Omistaja oli kuitenkin aivan "cool" ja oikeasti tuntui siltä, että vaikka kyseessä olikin antiikkiliike, lapset olivat tervetulleita. Hänestä huokui muutenkin sellainen lämpö, että liikkeeseen oli ihana mennä; kuin olisi kotiin mennyt. Ja liike itsessään oli yksinkertaisuudessaan viihtyisä.
Tälle asiakaspalvelulle minä nostan hattua ja tiedän, että menen sinne toistenkin ja uskallan ottaa myös lapseni mukaan. 
Kuvat: DESIGNwatcher.com, The Conran Shop.

2 kommenttia:

weisspflog kirjoitti...

Hei,

haaveilen myös noista Tolixin A-tuoleista, mitä ne maksoivat Anne´s Past & Present -liikkeessä?

Gaudete Kids kirjoitti...

Tykkään itse niistä kovasti ja otin ne terassilta sisään. Haaveilen eri värisistä ja hiukan kuluneista tuoleista...

Nuo muistaakseni maksoivat reilu 300€ yhteensä, tarkkaa hintaa en enää muista. Siellä oli myös vanhoja tuoleja mutta ne sitten maksoivatkin maltaita.

Pariisissa kirpputoreilla vanhojen hinnat pyörivät yli 200€:ssa. Eli arvo nousee...