lauantai 16. toukokuuta 2009

Introduction

Tämä on totaalisen ulkopuolella minun blogini aihepiiristä, mutta itse olen nauranut viikonlopun tälle, enkä totisesti malttanut olla laittamatta tätä muidenkin iloksi. 
Bongasin tämän rakkaan mieheni facebook -muistiinpanoista, ja hauskaa totisesti on ollut - niin ainakin siis itselläni. Ehkä muutkin saavat tästä halvat ja sitäkin hauskemmat naurut.
Säännöt: 1. Laita sekoitus päälle: iTunes, Windows Media Player, Winamp, mp3-soitin yms. 2. Vastaa jokaiseen kysymykseen seuraavan kappaleen nimellä. 3. SINUN TÄYTYY KIRJOITTAA KAPPALEEN NIMI HUOLIMATTA SIITÄ KUINKA HASSULTA SE KUULOSTAA. 4. Merkitse 10 ystävääsi. 5. Toivo, että he ehtivät jossain vaiheessa tehdä saman tehtävän. 6. Naurua. 1) JOS JOKU KYSYY "OLETKO OKEI", SINÄ SANOT
2) KUINKA KUVAILISIT ITSEÄSI? 3) MISTÄ PIDÄT MIEHESSÄ/NAISESSA? 4) KUINKA VOIT TÄNÄÄN? 5) MIKÄ ON ELÄMÄSI TARKOITUS? 6) MIKÄ ON MOTTOSI? 7) MITÄ YSTÄVÄSI AJATTELEVAT SINUSTA? 8) MITÄ VANHEMPASI AJATTELEVAT SINUSTA? 9) MITÄ AJATTELET USEIN? 10) PALJONKO ON 2+2? 11) MITÄ AJATTELET PARHAASTA YSTÄVÄSTÄSI? 12) MILLAINEN ON ELÄMÄNTARINASI? 13) MIKÄ HALUAT OLLA KUN KASVAT ISOKSI? 14) MITÄ AJATTELET KUN NÄET IHASTUKSESI? 15) MITÄ(/miten) TANSSIT HÄISSÄSI? 16) MITÄ SOITETAAN HAUTAJAISISSASI? 17) MIKÄ ON HARRASTUKSESI/KIINNOSTUKSEN KOHTEESI? 18) MIKÄ ON SUURIN PELKOSI? 19) MIKÄ ON SUURIN SALAISUUTESI? 20) MITÄ HALUAT JUURI NYT? 21) MITÄ AJATTELET YSTÄVISTÄSI? 22) MINKÄ NIMISENÄ JULKAISET TÄMÄN?
Oikein hauskaa loppuviikonloppua kaikille !!!

Ei kommentteja: