tiistai 7. huhtikuuta 2009

Arvonta

Taas on arvonnan aika; tällä kertaa haluaisin kuulla teidän mielipiteitä rakkaat asiakkaat ja lukijat. 
Eli sana on vapaa mielipiteille liikkeestä ja merkeistä tai ihan mistä vaan; risut ja ruusut - bring it on !!! 
Kerrothan myös, miksi kyseinen merkki on kiva tai ei niin kiva ja tietenkin mikä on kaikkien aikojen suosikki merkkisi.
Tarkoituksena on kartoittaa myös teidän mieltymyksiä - omani tiedän aika pitkälle :)
Arvonnassa voi voittaa 100 €:n lahjakortin Gaudete Kidsiin.
Vastaukset voi jättää kommenttikenttään. Jos vastaat anonyyminä, jätäthän nimimerkin jotta pystymme mahdollisen voiton osuessa kohdalle, ilmoittamaan siitä.
Arvonta suoritetaan 15.5.2009.
ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE !!!

37 kommenttia:

Anna Saloma kirjoitti...

Minä olen tylsä. Tykkään ticketistä vaikkakin niiden valikoima gaudetessa suppea. Converset miellyyttää myös - reippaat kesämenon kengät. Ja sitten jääkin enää falke sukkahousut ja tyttöjen nipsut. Monet tuotteet tunnen laadukkaiksi, mutta hinta meneekin sitten yli oman budjetin. Valikoima ei siis minulle ominta, mutta monille varmaan :) Iloista pääsiäistä!

Marika kirjoitti...

Itse tykkään erityisesti Petit Bateausta. Oikeastaan tosi monelta merkiltä löytyy jotakin omaa silmää mielyttävää. Ticket on kestosuosikki.

Aurinkoista pääsiäistä!

Katri kirjoitti...

Teiltä ostamani UGG:n bootsit olivat pojan suosikit koko talven. Aivan ihanat. Poika sanoikin jo, että ensi talvena pitää hankkia uudet ja mustat. Toivottavasti näitä tulee ensi talvenakin myyntiin. Hinta on kova, mutta käytössä mahtavat.
Converset ovat myös suosikit, pitäisikin hankkia kevääksi uudet.

Anonyymi kirjoitti...

Kauppa kuin karkki jossa on tulliut nyt vähemmän käytyä, kun vaunuilla ei mahdu sisään, mutta kohta kävelevän taaperon kanssa jo helpompi tulla. Ticketiä olen ostanut, muita ihaillut, mutta vielä en ole ostanut. Katsotaan kun kesä ja kuiva asfaltti lähenee!

-ANNI-

Katja Tuutti kirjoitti...

Ei ole ollenkaan tylsää tykätä Ticketistä, joka valmistaa mielestäni maailman parhaat ja mehukkaimman väriset ulkoilutamineet. Toivoisin löytäväni superkauniista liikkestäsi Ticketin hauskimmat ja rohkeimmat kuosit myös jatkossa. Mitä muihin merkkeihin tulee, Essentiel Girls, Marc Jacobs ja Acne Miniature, ovat vieneet minun ja tyttäreni sydämet jo kauan aikaa sitten. Yksinkertaisesti kauniimpia ja jännittävämpiä vaatteita en ole muualta Suomesta löytänyt. Kaunista kevättä kaikille!

Pulu kirjoitti...

- Ei tosiaan ole tylsyyttä tykätä Ticketistä tai Converseista, jotka ovat mielestäni ehkä maailmankaikkeuden cooleimmat lenkkarit !!!

- Uggit ovat parhaimmat talvikengät joita olen itselläni ja lapsillani käyttänyt, mutta saapi nähdä tuleeko minulle enää niitä (olen pikkuisen ahdistunut niiden myymisestä joka paikassa). Mutta varastosta niitä voi ainakin tilata.

-Harmillista kun vaunuilla ei mahdu sisään. Juttelin juuri eilen asiakkaan kanssa tästä aiheesta ja muistelin, kun itse en päässyt joihinkin liikkeisiin sisään. Tämä on vanhojen talojen ongelma.
Kun voisin suurentaa oviaukkoa :) :)

-Tässä asiassa minä myönnän olevani hiukan tylsähkö; Jätän Ticketin rohkeimmat kuosit muille liikkeille ja pitäydyn yksivärisissä...
Acnelta tuli muuten mini Hexit !

Anonyymi kirjoitti...

Minä puolestani haluan kiittää hyvästä asiakaspalvelusta ja toivottaa aurinkoista kevättä!

-Tiina-

Anonyymi kirjoitti...

En ole käynyt itse liikkeessä, mutta postissa tulleet Gaudete Kidsin paketit ovat aina yhtä kauniisti pakattuja! Palvelu sähköpostin välityksellä loistavaa ja tähän mennessä tilatut Ticketit, Converset ja Marc Jacobsit olleet kerrassaan hienoja. Nettisivutkin ovat todella tyylikkäät. Erja

Anonyymi kirjoitti...

Kiittelen erittäin hyvästä palvelusta, :)! Ostin talvella nettikaupasta punaisen Ticketin puvun vauvalle, se oli nätin näköinen päällä, kuin vadelma!

-Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Myös minä tykkään Ticketin yksivärisistä ja yksinkertaisen kivoista ulkovaatteista.
Kesäksi tuli hankittua molemmille pojille Converset. Tosi coolit sekä pienellä että jo isommalla.
Hyvää pääsiäistä! Mindi

Anonyymi kirjoitti...

Minun suosikkeja teidän merkeistä ovat Ticket, Marc Jacobs, Finger in the Nose ja myös UGG (odottavat vielä seuraavaa talvea) ja Converse (odottavat hiukkasen kuivempia kelejä).
Haluan kiittää aina yhtä ystävällisestä palvelusta sekä mahdollisuudesta shopata netistä mutta hakea kuitenkin paikan päältä ostokset, mukaan tarttuu usein vielä jotakin ylimääräistäkin!
Ja "yläkerran" ale-puoli on loistava keksintö!
Äidistä olisi kiva jos kokoja löytyisi isommillekin, tyttöni on kyllä jo melko H&M-suuntautunut, joten tuskin mitään hänelle kuitenkaan voisin teiltä ostaa...:(

Tämä ei koske minua mutta on kyllä harmi ettei lastenvaunuilla sisään mahdu, ja tiedän myös että tälle asialle ette mitään mahda! :)

Iloista pääsiäistä!
Toivovat Johanna,Inka ja Iiro

Chic maman kirjoitti...

Hi, and what a perfect opportunity to thank you for the beautiful, sweet experience each visit to your store gives us (me, my toddler, and a little one in my Babybjörn). Visiting Gaudete is like visiting a fairytale setup, even if just for a moment. I may be very shallow, but I love the way you package the purchases, love the ribbons, the candies-those are little touches, but they mean a world! And so few other stores ever do that! As for the brands-love Little Marc Jacobs and Kids Case amongst others. Also I appreciate your small, but beautiful selection of cards (invitation cards we purchased last time were a hit!). And those amazingly cute cake candles! All in all-I wish for nothing to change, and hope you´ll keep up the perfect work, you´ve been so sweet to us. Thank you, and Happy Easter!

Murmeli kirjoitti...

Ehdoton suosikki on Ticket to heaven, meidän lapsille on molemmille ostettuna plain rain setit :) yksivärisyys on paras ja varsinkin ruskean setin kanssa sopii erivärisiä pipoja ja hanskoja ja sopii sekä tytölle että pojalle..

Saara, Björn ja Joas kirjoitti...

Mun suosikki GK:stä löytyvistä on varmaan Kids Case (ihanan ajattomia). Acne Miniature on kanssa kiva, mutta toisaalta en halua, että koko perhe kuljetaan saman merkin vaatteissa, vaikka kyllä isän jo pojan vaatekaapista taitaa silti löytyä paljon yhteneväisyyksiä ko. merkiltä :)

Gaudete Kidsistä itsessään olen aika jäävi sanomaan mitään, sillä en ole koskaan käynyt liikeessä (ainoastaan asioinut nettikaupassa)...mutta ehkä seuraavalla Suomen reissulla sit!

Kaikkien aikojen (tai ainakin tämän puolen vuoden, mitä olen ollut lastenvaatteiden kanssa tekemisissä) suosikkimerkit on No Kidding ja Popupshop (pelkistettyjä, mutta vaatteissa on silti se jokin juttu), sekä Minirodini sillä haluan, että J:llä on myös jotain kuviollisiakin vaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Liike on kaunis ja palvelu erinomaista. Tuotteet ovat ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa.
Ulkovaatteissa Ver de Terre sopisi ulkonäöllissti hyvin muuhun valikoimaan (en tiedä miten laatu vastaa Ticketiä?). Petit Bateau on ihan must!
Itse kaipaisin muitakin kauniita, mutta Suomen talveen sopivia kunnon talvisaappaita kuin UGGeja.
Tsemppiä, PAW

Wannabe Vegan kirjoitti...

Ihanaa liikkessänne on ihana nettikauppa josta löytyy esim juicy couturea ja uggia mistä ISO plussa! Miinusta tulee ticket to heavenin myymisestä. Sitä saa nykyään melkein jokaisesta marketista ja jotenkin tuntuu,että miksi sitä siellä myydään? Ticketin tilalle voisitte tuoda jotain harvinaista lastenvaatemerkkiä esim Ed Hardya jota ei suomesta mielestäni mistään saa. Converse -valkoima myös plussaa!

ranskanpastilli kirjoitti...

Minä liputan Petit Bateau merkin puolesta.Ko. vaatteissa yhdistyy loistava hinta-laatu suhde ja pehmeät materiaalit.On kiva, että niitä saa Suomestakin ettei aina tarvitse tilata ulkomailta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Löysin tämän nettikaupan sattumalta netistä ja ihanaa että täältä voi ostaa ticket to heavenin värikkäitä ja käytännöllisiä vaatteita.


"päve"

Päivi J. kirjoitti...

Pakko kehua nettikauppaa, tosi hienolta näyttää. Itse liikkeessä en ole päässytkään käymään kun täällä "korvessa" asutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nettikauppaa käytetty on ja tyytyväisiä olemme olleet! Palvelua saa myös nettiasiakas, kiitos;) -Atalis-

Anonyymi kirjoitti...

Löysin putiikin juuri netistä ja täytyy ehdottomasti käydä liikkeessä! Laadukkaita ja kauniita lastenvaatteita!

Anonyymi kirjoitti...

Ups, nimimerkki unohtui. ;) Löysin siis putiikin sattumalta netistä äskettäin ja näyttävät vaatteet todella kauniilta ja laadukkailta. Täytyy ehdottomasti tutustua liikkeeseen!

--Cara

Minimii kirjoitti...

Hei!

Nettikauppa näyttää oikein tyylikkäältä.
Lempiosasto on kengät :)

Se mikä vähän on mietityttänyt, on nuo korkeat postikulut Suomeen. Pari tilausta olen siirtänyt sen vuoksi odottamaan käyntiä liikkeessä, koska postarit ovat olleet tuotteeseen nähden isot (10 €). Voi toki olla, ettei tuo tietoni pidä enää edes paikkaansa. mutta tykätään liikkeestä tosi paljon :)

T: Minimii

Minna Erkkilä kirjoitti...

Minusta kaikki merkit GKids'ssä ovat ihania. Ja liike on kuin karkkikauppa! Ehdoton myös nettikauppa, sillä aina ei pääse fyysiseen kauppaan. Erityisiä favorittejani ovat MarcJacobs, Petit Bateau ja Essentiel Girls. Kiitos ihastuttavasta liikkeestä ja palvelusta!! :)

Jaana kirjoitti...

Nyt kun vauvasta on tullut taapero, olen alkanut kaivata yksinkertaisia ja tyylikkäitä perusvaatteita, etenkin printtikuosit haluan hetkeksi unohtaa... Acne on suosikkejani, sekä pienten että isojen mallisto :)

Anonyymi kirjoitti...

Ticket on myös meidän perheen suosikki (myös mieheni) Petit Bateau on uusi ihastus minulle samoin Conversen kengät : )

Kiitos HYVÄSTÄ palvelusta. Itse en ole livenä päässyt hypistelemään putiikkiin, kun asutaan "kehäkolmosen ulkopuolella" ; ) Mutta netti tilaukset ja varaukset + sukulaisten noudot ovat toimineet paremmin kuin missään muualla : )

Kiitos!

-mariam-

Pulu kirjoitti...

- Parasta mitä pienen liikkeen pitäjä voi koskaan toivoa ovat tyytyväiset asiakkaat !!! Se tuo kyllä hyvän mielen pitkäksi aikaa. Tähän asiaan tulen jatkossakin kiinnittämään huomiota.

- Yläkerran alesta; Outlet on toistaiseksi siellä mutta pelkäämpä pahoin, että joudun lopettamaan sen tilanpuutteen vuoksi ja siirtämään tuotteet nettikauppaan - niinkuin silloin ennen. Nii-n, ja tietenkin Fashion Marketissa niitä myydään...Toki tuotteet ovat tarvittaessa nähtävillä liikkeessäkin.

- Thank You for your sweet words.

- Rehellisesti sanottuna olen välillä miettinyt itsekin miksi myyn Ticketiä, kun sitä myyvät tosiaan kaikki. Ja oma mottonihan on tuoda merkkejä, joita Suomesta ei saa (tätä ei voi valitettavasti kaikilta osilta täyttää). Vastaus taitaa kuitenkin löytyä siitä; että olen itse käyttänyt lapsillani Ticketiä ja ollut erittäin tyytyväinen siihen tähän saakka. Heillä on kivat värit ja yksinkertaiset mallit (tosin Ticketin logo voisi olla pienemmällä). Nyt olen kuitenkin siirtämässä Ticketin nettikauppaan, kuten joitakin muitakin merkkejä, koska liikkeessä on käynnissä pikkuisia muutoksia.

- Minä kaipaan myös toimivia talvisaappaita ja olen etsinytkin semmoisia kissojen ja koirien kanssa, mutta toistaiseksi vielä tuloksetta.
Tykkään itsekin Ver de Terrestä mutta sitä myy aika moni pikkuliike ja pyrin välttämään tietoisesti samojen merkkien tilaamista (Ticket poikkeuksena, en voi perustella sen ottamista mitenkään... paitsi sillä, että omani pukeutuvat siihen : )). Olen kuitenkin sitä mieltä, että markkinat ovat Suomessa aika pienet ja uudet merkit ovat tervetulleita.

- Olen paininut tuon postimaksuongelman kanssa ja totta; pieniin tilauksiin nähden postikulut ovat olleet kohtuuttomia, mutta nyt postimaksut tulevat painon mukaan ja näihin sisältyy käsittelykulut.

- Toivottavasti jatkossa nettiasiakkaatkin saavat vieläkin parempaa palvelua, jahka pääsen säätämään sitä puolta.

- Puhuin tuossa aiemmin muutoksista ja niitä on luvassa.
Valitettavasti Kids Case jää pois ainakin toistaiseksi, koska syksyn mallisto ei vastannut minun kriteereitäni. Olen myös huomannut kuinka mallisto seilaa huonosta loistavaan, mikä ei ole hyvä.
Kaikki merkit, jotka löytyvät liikkeestä ovat olleet laadultaan hyviä ja itse pidän henkilökohtaisesti kaikista. Kuitenkin olen huomannut, että kaikki eivät vastaa enää laadullisesti omia kriteereitäni ja näin ollen niille merkeille ei löydy sijaa minun liikkeessäni. Toinen on Ticketti; kun merkkiä myydään paljon, jää laatu ikävä kyllä joskus jälkeen; näin on valitettavasti Ticketin kohdalla huomattavissa. Seurataan kuitenkin tilannetta ja toivotaan, että tähän asiaan tullaan kiinnittämään jatkossa huomiota.

Titta kirjoitti...

Hei,
"eksyin" Gaudeten sivuille ihan vasta nyt, en ole vielä edes kunnolla perehtynyt, mitä kaikkea siellä onkaan tarjolla. Mutta nettishoppailua harrastavana voin heti sanoa, että etusivulle heti plussaa siitä, että valikot ovat sekä merkkien että ikäkausien mukaan. :)

Soile kirjoitti...

Tervehdys täältä pohjanmaalta!
Löysin nettiputiikin juuri sattumalta ja mielenkiinto heräsi. Pakko päästä seuraavalla Hesan reissulla oikein paikan päälle käymään. Ticetit on noussut meidän suosikeiksi.

T.Soile

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Super hyvä palvelu,kauniit pakkaukset mistä tulee aina hyvä mieli.Kauppa on ylipäänsä tyylikäs mutta kodikas minne on aina ilo tulla.Nettikauppa myös näppärä ja onnistunut.Merkeistä on kaikki ihanat vaikka itse en kauheesti Ticketistä tykkääkin ymmärän että sillä on paljon käytännöllisiä vaateita.Olisi ihana jos Gaudetesta saisi osta myös Catimini asuja.Harvassa butiikissa niitä löytyy ja jos on niin tosi pieni valikoima.Kiitos että olette olemassa!
Tapamisiin,
Siiri

Roosa kirjoitti...

Putiikkiin en ole jostain syystä vielä ennättänyt, mutta nettisivuja olen ihastellut. Petit Bateaun vaatteet ovat minullekin mieleen : )

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvästä palvelusta - kauniiseen liikkeeseen on aina kiva tulla! En osaa vielä nimetä suosikkiani merkeistä, kun vauveli on vielä niin pieni. Kengistä innostuneena odotan erityisesti, että pääsen ostamaan tytölleni lisää ihanuuksia sinulta, yhdet kengät odottavat jo kaapissa pienen jalan kasvua. :)

- Tuuli

Minna kirjoitti...

Gaudete Kidsissä on aina ilo asioida! On mukava saada hyvää palvelua ja kivasti paketoituja ostoksia! Finger in the noselta, Kids Caselta ja Quincyltä on tarttunut muutama kiva vaate mukaan, viimeisimpänä valkoiset pillifarkut outletin puolelta - varsinkin näin äitiyslomalla on mukava tehdä laadukkaita löytöjä kivaan hintaan. Tiedän, että Gaudete Kids tulee olemaan suosikkipaikkani lastenvaatteiden ostamiseen niin kauan kunnes poikani 'kasvaa sieltä ulos'! Kiitos hyvästä palvelusta ja valikoimasta, Minna & Oskar

Anonyymi kirjoitti...

Voisin kehua ihanaa puotia loputtomasti! Ensiksikin palvelu on todella ystävällistä, toiseksi vaatteet ovat ihanan yksinkertaisia, kolmanneksi ostokset pakataan nätisti...
En oikein osaa keksiä mitään parannettavaa.


-S

Anonyymi kirjoitti...

Liikkeessä asiointi pitäisi olla kiellettyä minulta. Ehdottomasti suurimpia heikkouksiani on kaikki lapsiin liittyvät pelit, vehkeet ja tietysti vaatteet. Huomioon ottaen, ettei minulla ole omia lapsia, niin käyn nettikaupassa tarkistamassa uutuuksia jne uskomattoman usein. Etkös itse juuri sanonut, että tädeille voi syntyä oudohko tarve lelliä pikkuisia.

Liike on sisustettu uskomattoman mehukkasti ja siellä ollessa tulee selittämätön tarve hypistellä kaikkea. Itse valitettavan huonon kasvomuistin omaavana olin erittäin otettu kun muisit minut aikaisemmista käynneistä, vaikka lapsikin oli vaihtunut! Mahtavaa palvelua!

Yhtä täydellistä merkkiä on vaikeaa valita, koska kaikilla on omat hyvät puolensa. Yleisesti Acnea rakastavana, Acnen Miniaturen simppelit vaatteet lämmittävät sydäntä. Toisaaltaan taas rakastan myös rimpsuja ja värejä.

-Silja

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Hei!

Löysinpä tänne nettiputiikkiin aivan sattumalta ja hetken sivuja tutkailtuani laitoin jo suosikit listaan! Varma käyntikohde kunhan Helsinkiin päin kerkiän :D Ja noista merkeistä minun lepparini menee tuonne Petit Bateaun suuntaan.

-Susanna-

Pulu kirjoitti...

Täytyy myöntää, että minulla on todella hyvä kasvomuisti - nimet ovat vähän heikommalla. Ja sitä paitsi; minusta on aivan ihanaa, että liikkeessä käy paljon pikkuasiakkaita tuomassa vähän eloa.

Tuhannet kiitokset kaikille teille, jotka vastasitte - tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin.

Aurinkoista Jatkoa Kaikille !!!