lauantai 4. huhtikuuta 2009

Meidän Eino

T-paita Finger in the nose
Valkoiset tarralenkkarit Little Marc Jacobs, nahkakengät Start-rite, Conversen All Star
Farkut Finger in the nose, hihaton t-paita Petit Bateau
Takki Little Marc Jacobs
Meidän Eino: Rokkia ja autoja rakastava poika, jonka lempimerkki on Finger in the nose ja ensimmäinen sana oli "auto". 
Hän sanoi minulle tuotuani hänelle sovitettavaksi Little Marcin -hiiriteepparin; (sitä edelsi merkitsevä katse) "äiti, miksi sinä tuot minulle aina hiiripaitoja - minä haluan kotka -paidan" (finger in the nose). Asia tuli harvinaisen selväksi - paita lähti takaisin...
Einolla oli pitkä tai pidempi tukka 4- vuotiaaseen saakka, mutta jopa tuon ikäinen poika tajusi kun häntä aina ja jokapaikassa luultiin tytöksi, ettei se ei ole kiva juttu. Me tapasimme käydä äiti ja poika kampaajalla ja kysyin Einolta millaisen tukan hän haluaa; hän vastasi siltä seisomalta "samanlaisen kuin isillä" (pari millin siili). Annoin hänelle luvan leikata sen koska koin, että se on hänelle tärkeä asia. Ja mikä helpotus se oli - minä näin, kuinka lapseni harteilta putosi raskas taakka ja hän oli onnellinen. Kertakaikkiaan; hän hoki kuinka häntä ei enää luulla tytöksi ja hyppeli innoissaan pitkin kampaamoa. Uskon, että vaikka äidin sydän vuosi verta sillä hetkellä, tämä oli Einolle erittäin tärkeä asia oman identiteetin takia. 
Nyt vuosi myöhemmin hän ajatteli taas kasvattaa pitkän tukan. Hän ei nimittäin ole aivan vakuuttunut siitä, että rokkareilla voisi olla lyhyt tukka. Toki olemme kertoneet, että rokkareita on sekä lyhyt -että pitkätukkaisia. Tätä asiaa on vahvistanut myös Antti-sedän ja suurimman idolin Timo Kotipellon pitkät tukat.
Mitäpä muuta tuohon lisäämään kuin; Long Live Rock´n Roll !!!

Ei kommentteja: