keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Raitaa kevääseen ja kesään!

Päivää taloon! Nyt on lomat pidetty ja palattu niin sanotusti sorvin ääreen. Kerrottakoon samaan hengenvetoon, että elämääni on tullut uusi projekti mikä ei liity millään tavoin lapsiin, vaatteisiin eikä sisustukseen. Tämä vie nykyään aikaa ja tästä johtuen päivitykset tulevat hitaammin tai viiveellä. Olen myös tullut siihen johtotulemaan, ettei elämässä pidä koko ajan painaa tukka putkella ja stressata kaikkia tekemättömiä töitä. Koskaanhan ne eivät tule valmiiksi joten yritän olla olematta liian ankara itselleni. Yksi asia on kuitenkin josta en tingi; te rakkaat asiakkaani. Vastaan aina kyselyihin niin pian kuin suinkin voin ja toimitan edelleen tilaukset niin nopeasti kuin se vain on mahdollista.

Mutta asiaan eli kevääseen joka toivottavasti tulee kohta. Eilinen lumimyräkkä sai minutkin talvea rakastavan ja etenkin lunta, ahdistumaan oikein kunnolla. Eikö se voisi jo loppua ja aurinko tulla ja sulattaa lumen pois?!


Sain eilen viestin Fredalta, että sinne on saapunut monta laatikkoa tavaraa; Petit Bateaun ihanaakin ihanampi kevät!!!
Vielä pitää hakea laatikot Fredalta, kuvata ja laittaa ihanuudet kauppaan teidän nähtäville. Voin sanoa, että noita ihanuuksia kannattaa odottaa. Tuleva mallisto on pääosin raitaa ja kukapa ei raidasta tykkäisi. Odotan itsekin innolla, että pääsen hypistelemään niitä. Ensi viikolla toivottavasti tekin pääsette näkemään ne täältä.

Kuvien tuotteet viime kesältä
Oi ihana raita ja kesä!!!

Ei kommentteja: