keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Uutisia

Veneentekijäntien showroom/kauppa lopettaa kyseisessä osoitteessa marraskuun lopussa. Etsimme katutason kauppatilaa/showroomia Lauttasaaresta ja siiheksi kunnes sopiva tila löytyy toimimme pelkästään verkkokauppana.

Joulukuussa Gaudetesta Fredalta löytyy pieni valikoima Kidsin tuotteita popup kaupan merkeissä. Valikoima on pieni mutta huolella valittu. Tällä hetkellä Fredalla löytyykin jo  Acnen vaatteet sekä Variopinten lautaset jotka ovat ihana joululahjaidea.

Verkkokauppatilaukset on edelleen mahdollisuus noutaa Fredalta tuttuun tapaan. Lauttasaareen tehdyt tilaukset toimitamme mahdollisuuksien mukaan myös kotiovelle.


Veneentekijäntien tyhjennys on käynnissä mutta ennen kuun vaihdetta pidämme kunnon poistomyynnin valikoimasta poistuvista tuotteista ja merkeistä. Myynnissä kaikkea kengistä pipoihin, pinneistä farkkuihin ja onpahan niitä kalusteitakin varmasti taas myynnissä. Myynnissä myös tuotteita joita ei löydy verkkokaupasta.

Kauppiaan tämänhetkisen sairasloman vuoksi poistomyynti pidetään näillä näkymin kahtena päivänä vasta marraskuun viimeisellä viikolla ma-ti 28.-29.11 Veneentekijäntien showroomissa. Tarkempi ajankohta ja muu info vahvistetaan vielä myöhemmin.


Kuva Finger in the nose

Ja kaikille Lauttasaaressa asuville lukijoille ja toki muillekin; otan mielelläni vinkkejä mahdollisista vapautuvista tiloista vastaan. Vuokrasopimukseen johtavasta vinkistä luvassa muheva löytöpalkkio.

Tässä tulikin paljon tietoa kerralla mutta tarkempaa infoa on tulossa lisää. Lisätietoa saa myös sähköpostitse info@gaudetekids.com tai numerosta 040 1259522.


PARHAINTA VIIKKOA!


Anna

Ei kommentteja: