tiistai 13. syyskuuta 2011

UUTTA

Kidsissä etsitään jatkuvasti uusia merkkejä ja tuotteita ympäri maailmaa. Uutena tulokkaana on Paper Eskimo jonka tuotevalikoimaan kuuluu pieniä kakkukuppeja, serviettejä, lahjapusseja ja muita juhlatarvikkeita. Värit ovat tarkoin mietittyjä ja tuoteperhe noudattaa tiettyä väriteemaa.


Minikakkukuppeja, kynttilöitä, kutsukortteja raikkaissa väreissä ja kuoseissa. Paper Eskimon tuotteet tuovat jotain uutta juhlakoristeluun ja piristävät väreillään.


Paper Eskimon tuotteet tulevat verkkokauppaan pian.

2 kommenttia:

kottarainen kirjoitti...

Hei, aivan ihania ja ihan täsmälleen juuri sitä mitä olen monta viikkoa metsästänyt! Mustavalkoraita on ihan täydellistä, osaisitteko sanoa tuleeko noita kynttilöitä verkkokauppaan myös? Jos ei niin teen samantien tilauksen leivoskupeista ja paperipusseista mutta jos tulee niin haluaisin mielelläni odottaa niitä. Juhlat tosin ovat jo 1.10. joten siksi pieni kiireenpoikanen. :D

Pulu kirjoitti...

Kynttilöitä on tulossa myös nettikauppaan mustana, punaisena ja vaaleanpunaisena.

Leivoskupit on nettikaupassa jo ja pussit (musta, punavalkoraita sekä pinkkiraita) sekä kynttilät tulevat kauppaan tällä viikolla.

Jos sinulla on kiire ja haluat tilata noita voit laittaa haluamasi värit ja tuotteet sähköpostitse niin laitan sinulle laskun tulemaan.