tiistai 30. elokuuta 2011

Lights on

Päässä on surissut koko yön miettiessäni ratkaisua postitusongelmaan. Valppaimmat ehkä jo huomasivatkin, että olen muuttanut postikulut eilen mutta tein juuri äsken vielä uusia muutoksia.


Tulin kuitenkin yön jälkeen siihen lopputulemaan, että te saatte päättää otatteko toimitukset  postipakettina ja maksatte postikuluja tuon 4.50 € vai otatteko toimituksen ns. riskillä. Yritän nyt vältellä Lauttasaaren postia ja laittaa toimitukset mahdollisuuksien mukaan muualta.

Jos siis haluatte ilmaiset postikulut niin toimitte samalla tavalla kuin ennenkin valitsemalla "postipaketin" (alle 10 €:n tilaukset edelleen 3 €) ja jos haluatte varmasti tilauksen perille valitsette "toimituskulu (kiinteä)" Termit on kaupassa vähän erikoiset mutta valitettavasti en voi vaikuttaa näihin joten yrittäkäämme selvitä tästä.

Hirveää säätöä mutta minkäs tälle nyt sitten tekee...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kurjaa jos postiinkaan ei voi enää luottaa :( Mutta paras ratkaisu omasta mielestäni on tuo valinta mahdollisuus asiakkaalle. Jos haluaa tilata varmanpäälle ja pakettinsa 100% kotiin niin maksaa tuon postimaksun! Ja jos haluaa ottaa pienen riskin niin sitten ilman postareita. Asia näin selvä eikä siitä aiheudu lähettäjälle harmia mikäli paketti jostain syystä katoaa.


Annaleena