sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kivijalkaliikkeestä verkkokaupaksi

Moni varmasti miettii, että vastahan liike muutti vajaa vuosi sitten ja eikö se osaa päättää mitä haluaa kun taas ollaan pakkaamassa ja pitämässä muuttoalea...


Kun muutin Fredalle Kalevankadulta, ajattelin että muutos on pieni ja luonnollinen. Homma jatkuisi samanlaisena ja pystyisin hoitamaan vasemmalla kädellä liikkeen ja oikealla nettikaupan. Se ei kuitenkaan ollutkaan niin yksinkertaista.
Tässä vajaan vuoden aikana huomasin, ettei yksi ihminen pysty hoitamaan kahta liikettä sillä intesiteetillä millä olisi halunnut. Se tunne, että on riittämätön eikä saa välitettyä sitä intohimoa minkä olisi halunnut oli musertava.

Päätös siirtyä nettikaupaksi kypsyi hiljalleen ja vahvistui muutama kuukausi sitten. Nyt pystyisin keskittymään 100% yhteen asiaan, sillä innolla mitä tässä työssä vaaditaan. Onhan nettikaupassa häärääminen  tietysti yksinäistä puurtamista ja eroaa kivijalkaliikkeen pyörittämisestä kuin yö ja päivä.

Olen sanonut, että nettikauppa-asiakkaat ovat yhtä tärkeitä kuin ne asiakkaat jotka käyvät liikkeessä ja nyt haluan osoittaa sen kehittämällä nettikauppaa entistä paremmaksi ja joustavammaksi, jotta jokainen joka siellä käy saisi miellyttävän kokemuksen.

Enkä koe, että tämä on loppu vaan uusi alku. Toivottavasti te Rakkaat asiakkaani myös koette sen niin.

Jatkossa liikkeen showroom on Lauttasaaren Veneentekijäntiellä ja tulee olemaan avoinna sopimuksen mukaan. Lisäinfoa annan tuonnenpana.

Nyt jännityksen täyteistä sunnuntaita!

Anna

Ei kommentteja: