lauantai 8. tammikuuta 2011

World Map

Tämän laittaminen vaatii kärsivällisyyttä, aikaa ja oikean tekniikan, eikä tämän laittoa pidä aloittaa kiireessä tai iltamyöhällä kuten allekirjoittanut.

Einon huoneeseen oli tarkoitus laittaa maailmankarttatapetti jota metsästin kissojen ja koirien kanssa nähtyäni sen Punavuorelaisen tilitoimiston seinällä, ja kyseinen oli jo tilauksessakin mutta varmistusmittaus osoitti seinän jäävän 30 cm liian kapeaksi joten päädyimme Ferm Livingin World Map -seinätarraan.
Aloitimme laittamisen mieheni kanssa mutta hän luovutti puolessa välissä. (Hermojen menettämiseen saatoi vaikuttaa tarran laiton aloitus juuri ennen nukkumaanmenoa).
Oikean tekniikan löydettyäni loppu sujui helpommin ja tarra saatiin seinälle kokonaisuudessaan.Lisäksi jalkalista sai kaverikseen testilinnun mikä on tarkoitettu tarran pitävyyden testaamiseen.Suosittelen meidän tahmeasta alusta huolimatta tarran laittoa. Maailamankartta antoi kontrastia valkoiselle seinälle jota emme halunneet maalata, olematta kuitenkaan liian hallitseva.

Ellan huoneeseen on tulossa Ferris Wheel -seinätarra, mutta se hakee paikkaansa vielä. Siitä lisää tuonnempana.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ei ainakaan tuottanut ongelmaa tuo asentaminen vaikka pelottelitkin :P Ehkä ne on vähän erialisi valmistajasta riippuen, omani tilasin täältä http://designskins.fi/

Anna kirjoitti...

Pelottelu on ehkä paikallaan, niin yllättyykin positiivisesti ; 0

Varmasti helppousaste riippuu mallista ja valmistajastakin. Jos on kovasti pieniä puolen sentin paloja, laitto on vähän hitaampaa ja vaatii kärsivällisyyttä.