torstai 12. elokuuta 2010

Ticket to Heaven Rubber rain with fleece

Tänään saapuivat Ticketin Rubber rain with fleece -puku ruudullisena sekä Rubber rain suit yksivärisenä (kerroin eilen virheellisesti, että tuo yksivärinen olisi ollut kaksiosainen, mutta se onkin pienten haalari). Ruudullisessa puvussa on tummansiniset housut sekä keskisini/tummansiniruudullinen takki. Yksivärinen puku on sama keskisininen kuin ruudullisessa. Tyttöjen puolella kävi niin ikävästi, että tilaamani väri oli sitten päätetty perua kokonaan eikä sitä valmisteta. Korvaavaa väriä en taida saada.
Rubber rain with fleece. Koot 80-134 cm ja hinta 79-85 €.
Rubber rain suit with fleece. Koot 74-92 cm ja hinta 50 €.
Tuo ruudullinen puku oli aika kiva, olisin toivonut kuitenkin tuon tummansinisen olevan musta mutta kyllä tuo kelpaa tuollaisenakin.
En yleensä revittele näin rajusti ulkovaatteissa mutta tuo kuosi muistutti muutaman kauden takaisesta Finger in the nosen paidasta josta pidin kovasti.
Yksivärinen keskisininen menee mielestäni oikein mainiosti tytöillekin kun yhdistää värikkäillä asusteilla ja vaikka kivoilla Aiglen karkkisaappailla joita sain eilen liikkeeseen. Väreinä sininen ja marjapuuroon taittuva pinkki. Lisäksi Baby-Flac saapasta tuli charcoal värissä (harmaanbeige) sekä Lolly Pop taupe värissä (vaalea tuhka).

Ei kommentteja: