sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Syksy saapuu

Loman välissä on kiva käydä kurkkaamassa arkeen ja todeta, että onneksi lomaa on jäljellä vielä repaleinen viikko.
Tänä kesänä olen kuitenkin rentoutunut, nauttinut ja ajatellut kuinka mukavaa on palata uuteen työpaikkaan; maalilta tuoksuvaan Kidsiin.
Tosin tänään käydessäni lasten kanssa Fredalla, tavaraa oli tullut yhdeltä jos toiseltakin merkiltä aika paljon ja mietin, että järkevintä olisi ehkä lopettaa lomailu tähän, pakata 3 viikon jälkeen kamera mukaan ja lähteä töihin. No ehkei kuitenkaan - ihan vielä.
Asiasta syksyn uutuuksiin...
Ticket to Heaveniltä saapui Plain Rain with fleece - välikausipuku mustana ja kirkkaan vadelmanpunaisena, Egmontilta lisää pupusia ja bambeja, uusia valoja uudelta merkiltä sekä Little Marc Jacobsilta jotain syksyistä.
Valoja on saatavana myös oranssina sekä valkoisena.
Uutuudet tulevat myyntiin elokuun alussa. Tällä hetkellä Ticketin tuotteet tulevat myyntiin ainoastaan nettikauppaan. Little Marc Jacobs ei ole tulossa ollenkaan nettiin ainakaan näillä näkymin (muutamia tuotteita lukuunottamatta).
Jatkossakaan kaikkia tuotteita ei tule olemaan netissä ja toisinpäin. Pyrin kertomaan tuotteen kohdalla jos sitä ei ole liikkeessä. Kaikki netissä olevat tuotteet ovat kuitenkin noudettavissa liikkeestä.
Kovasti infoa mutta eiköhän kaikki selkiydy kun Kids on asettunut uuteen kotiin ja olen nähnyt miten kaikki asettuu.
Mukavaa heinäkuun viimeistä viikkoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko nuo värilliset valot maksavat ? Ovatko sellaisia "lanka"-päällysteisiä ? Ovatko jo Fredalla vai elokuusta ?

Gaudete Kids kirjoitti...

Valot ovat langasta tehdyt ja hinta on 30 €.

Valot ovat jo Fredalla mutta ei esillä. Niitä voi kyllä ostaa siitäkin huolimatta. Laitan ne esille elokuun alussa, jotta näkee ne kunnolla.

Meidän Ellalla on juuri nuo värilliset ja ovat todella kivat. Eilen illalla hän sanoi; katso äiti seinällä on sateenkaari ; )

Anonyymi kirjoitti...

Pakko hakea! Olen nähnyt näitä euroopassa ja harmitti kun en ostanut...nyt saa lähempääkin, kiva!
t Pirkko