torstai 13. toukokuuta 2010

Kotkassa

Olin lasten kanssa äitienpäivänä Kotkassa. Sunnuntaina teimme äidin ja lasten kanssa kierroksen mummini luona sairaalassa, valkovuokkoja metsästämässä sekä mieheni perheen luona.
Itselläni oli kamera mukana ja harjoittelin kovasti kuvien ottoa ja kaikkia mahdollisia säätöjä, mitä muuten on järjestelmäkameroissa aivan liikaa Matti Meikäläiselle. Haluan kuitenkin kovasti oppia käyttämään kameraa ja ilokseni jotain asioita tajusinkin - en sitten osaa sanoa miten ne ammattilaisen silmään osuvat. Ja kukathan ovat lempiaiheeni kautta aikojen ja niitä tuli kuvattua joka suunnasta...
Kotkan kaupungin sairaala
Pikku Kamut menossa isomummia katsomaan
Mummini täyttää 22.5. 100 vuotta joka on kunnioitettava ikä. Hän valitettavasti on ollut sänkypotilaana sairaalassa muutaman vuoden murrettuaan kotona lonkkansa. Siihen asti hän käveli rappuset 3 kerrokseen joka päivä.
Pylväs entisen Katariinan, nykyisen Datariinan edessä. Onkohan tämän nimen keksijältä ideat loppuneet kesken.... mietin vain!
Puistolan vanhoja puutaloja
Tässä olisi kiva kesäauto kun matkataan mökille.
Sapokka
Tämä oli irronnut isomummin kukasta ja Eino halusi ottaa sen mukaan Ulla-mummille siltä varalta ettei valkovuokkoja löydy. Hyvä päätös sillä niitä ei tosiaan löytynyt koko meidän reitin varrelta.
Ulla-mummin puutarhassa kasvaa kaikenlaisia kukkia
Äitienpäiväkortteja. Ylimmät ovat Einon teoksia ja alin on Ellan tekemä Eija-mummille, jonka jälkeen hänen voimansa ehtyivät ja minä sekä Ulla-mummi jäimme tällä kertaa ilman korttia mutta emme ilman onnitteluja. Tuossakin meinasi teksti jäädä vajaaksi mutta saatiin puserrettua.
Minun pieni.
Petit Bateaun neuletakki, Little Marc Jacobsin mekko sekä Falken sukkikset.
Päivälliseksi mozzarella-rucolasalaatti, pariisin perunoita sekä possun sisäfileetä kermakastikkeen kera.

Ei kommentteja: