lauantai 6. helmikuuta 2010

Syntymäpäiville lähdössä osa 2

Tänään oli syntymäpäivät. Taas pystyin toteamaan, että miksi ihmeessä pidän niin huonosti huolta lapsieni vaatteista - varsinkin Einon. Se tuli taas konkreettisesti esille kun yksi kauluspaita oli pyykissä ja toinen kaapissa mutta tässä kaapissa olleessa huomasin tahran kun puimme sen päälle... aargh !!! Ei auttanut kuin ottaa siisti teeppa ja laittaa neuletakki päälle. Einoa se harmitti kovasti ja hän sanoikin, että kurjaa kun joutuu laittamaan teepan synttäreille. No harmitus oli sitten itselläkin kun yleensä me käytämme juhlissa aina kauluspaitaa - se on melkein sääntö. Itseäni saan syyttää kun pesuhuolto toimii meidän perheessä hiukan huonosti; johtunee siitä, että lopetin minkään stressaamisen vuoden vaihteessa ja aina asioiden mennä omalla painolla... Se on kylläkin parantanut minun elämänlaatua n. 80%.
Ellalla Souza for Kids panta, Essentiel Girls neuletakki, Petit Bateaun mekko, Falken sukkahousut ja Little Marc Jacobsin ballerinat. Seinässä Inken Wildlife Kirahvi -tapetti ja tuolilla Penelope Peapod -nuket koreineen.
Einolla harmituksen väistyttyä Little Marc Jacobsin t-paita ja neuletakki, Finger in the nosen farkut ja Start-riten kengät.
Niin, ja kaiken harmituksen lisäksi Einolle tuli vesirokko. Olemme seuranneet yhden näpyn kehittymistä jo viikon, mutta kun itselläni on ollut pienenä herkkä iho ja taipuvainen ärtymysnäppylöihin, ajattelin tämänkin olevan sitä. Ennen syntymäpäiville lähtöä ei ollut mitään uutta ilmassa mutta kotiin tullessa vartalo oli rakkuloiden peitossa. Hauskaa!!!

Ei kommentteja: