maanantai 5. tammikuuta 2009

Liikkeeni mun..

Kun olin perustamassa liikettäni, minulla oli selvät suunnitelmat siitä millaisen liikkeen haluan; merkkejä joita ei muualla Suomessa ole myynnissä sekä uutta ja vanhaa sisustustavaraa.
Liikkeen myymäläkalusteita etsin pitkään ja hartaasti, ja löysinkin kalusteita jotka sopivat liikkeeni tunnelmaan. Tein samalla päätöksen, että kaikki kalusteet tulisivat olemaan myynnissä; sohva, myyntipöydät, peilit ym. Yksi syy oli liiallinen kiintymiseni kalusteisiin ja tavaroihin (yritän ajatella niitä vain tavarana joista voi luopua), sille en kuitenkaan voi mitään, että ajatus niistä luopumisesta nostattaa kylmän hien pintaan.

Ensimmäinen vuosi on aina vähän hakemista oikeiden merkkien ja tuotteiden suhteen -  että löytää juuri ne omalle liikkeelle sopivat tuotteet ja määrät. Nyt voisin sanoa, että palaset alkavat pikkuhiljaa loksahdella kohdilleen (toki aina on paranneltavaa ja hiomista mutta ajatukset ovat selkiytyneet ja ensimmäisen vuoden jännitys on poissa). Osa merkeistä on tullut jäädäkseen, jotkut merkit ovat tulleet tiensä päähän liikkeessäni ja uusiakin on varmasti tulossa. 
Uusia merkkejä ja tuulia odotellessa Hyvää ja Onnellista alkanutta vuotta 2009!

Ei kommentteja: