tiistai 30. elokuuta 2011

Lights on

Päässä on surissut koko yön miettiessäni ratkaisua postitusongelmaan. Valppaimmat ehkä jo huomasivatkin, että olen muuttanut postikulut eilen mutta tein juuri äsken vielä uusia muutoksia.


Tulin kuitenkin yön jälkeen siihen lopputulemaan, että te saatte päättää otatteko toimitukset  postipakettina ja maksatte postikuluja tuon 4.50 € vai otatteko toimituksen ns. riskillä. Yritän nyt vältellä Lauttasaaren postia ja laittaa toimitukset mahdollisuuksien mukaan muualta.

Jos siis haluatte ilmaiset postikulut niin toimitte samalla tavalla kuin ennenkin valitsemalla "postipaketin" (alle 10 €:n tilaukset edelleen 3 €) ja jos haluatte varmasti tilauksen perille valitsette "toimituskulu (kiinteä)" Termit on kaupassa vähän erikoiset mutta valitettavasti en voi vaikuttaa näihin joten yrittäkäämme selvitä tästä.

Hirveää säätöä mutta minkäs tälle nyt sitten tekee...

maanantai 29. elokuuta 2011

Voiko postiin luottaa?

Olen aina pitänyt sitä itsestään selvänä asiana mutta nyt en enää. Posti on ollut yksi niistä johon nyt ainakin on voinut luottaa jos ei mihinkään muuhun. Ei ole tullut edes mieleen, että lähetykset salamyhkäisesti jäävät menemättä määränpäähänsä.

Nyt on kuitenkin niin, että siirtyessäni Annankadun postista Lauttasaareen minulta on hävinnyt 3 lähetystä elokuun aikana ja yksi paketti joka mystisesti sitten löytyi kun menin höyryämään postiin. En vo uskoa, että olisi sattumaa tai sitten olen todella epäonninen. Annankadulla tätä ongelmaa ei koskaan ollut ja olen käyttänyt kyseistä postia 8 vuotta.

Tämä on johtanut siihen, että joudun miettimään lähetykset kokonaan uusiksi. Tästä tietysti kärsii te asiakkaina sekä minä koska jos joudun laittamaan kaikki tilaukset postipakettina. Näin ollen ilmaiset toimitukset eivät luonnollisestikaan enää toimi. Ja koska muihin kuin paketteihin ei tule seurantakoodia, lähetyksiä ei voi seurata millään tavoin ja yrittää sen puoleen etsiäkään. Tämä näyttäisi olevan ainoa vaihtoehto jotta kaikki toimitukset pääsisivät turvallisesti  perille.

Ikäväähän tämä on mutta koska posti ei ota vastuuta niin vaihtoehdot ovat pienellä liikkeellä vähissä.

Toimituskulut tilauksen kuin tilauksen yhteydessä 4.50€ ja kaikki toimitukset pakettina.

Mitä mieltä olette?

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Arvonta

Kesä alkaa väistyä pikkuhiljaa syksyn tieltä, vaikka aurinko yrittääkin vielä sitkeästi lämmittää. Aamuisin tulee vastaan tuo lapsuudestakin niin tuttu syksyisen kirpeä ilma. Muistan sen elävästi kun aamuisin olin lähdössä kouluun; hieman kostea, kirpeä ilma jossa tuoksui puut ja ruoho. Syksyn lapselle tämä on se rakkain tuoksu joka muistuttaa syksyn ihanuudesta.

Kidsin taival verkkokauppana on jatkunut toista kuukautta ja edelleen siivotaan ja järjestetään, päivitetään ja otetaan kuvia. Tarkoitus on saada showroom sellaiseen kuntoon, että tänne kehtaa kutsua teitä hypistelemään tai vaikkapa kupposelle kahvia.

Syksyn edetessä tarkoitus on pitää tuttu Fashion Market Veneentekijäntiellä. Toivon voivani pitää sen ulkosalla. Tämä tietenkin säävarauksella. Mutta siitä lisää tuonnenpana kun ajankohta on selvinnyt.

Asiaan ja arvontaan joka sopii hyvin syksyn alkua piristämään.
Ohjeet ovat yksinkertaiset; jätä kommenttisi, mitä mieltä olet, risut ja ruusut. Kuulen mielelläni teidän mielipiteitänne ja ajatuksianne verkkokaupasta ja muustakin.

Arvonta aika on elokuun loppuun 31. päivä saakka.


Arvonnassa on 3 tuotepalkintoa:


1. maisonGeorgette -tyyny haluamallasi kuosilla
2. Paumesin kirja; chabres d´enfants á paris tai children´s rooms "Stockholm"
3. mt-masking tape 2-paketti haluamallasi kuosilla










Muista jättää kommenttikenttään nimimerkkisi tai nimesi jos arpaonni suosii juuri sinua.

Arvonta suoritetaan torstaina 1.9.

maisonGeorgette
édition Paumes
mt masking tape

tiistai 23. elokuuta 2011

maanantai 22. elokuuta 2011

Stripe Candy Paper Bags

Verkkokauppaan on saapunut raidalliset paperipussit eri väreissä. Tällä hetkellä väreissä löytyy pinkki, punainen, musta ja luumu; pinkkiä 3 koossa ja muita 2 koossa. Uusia värejä tulossa myöhemmin lisää.

Pienemmät pussit sopivat syntymäpäiväjuhliin yllätyspusseiksi ja isompiin voi kääräistä vaikka lahjan. Pussit voi täydentää saman sävyisillä leipurin langoilla.




perjantai 19. elokuuta 2011

Classic

Tanskalaisen Classicin vaatteiden ja tekstiilien hoitoaineet ovat vertaansa vailla. Classic tahranpoistoaine on poistanut meiltä niin sohvan tahrat kuin silkkimekkojen tai valkoisten paitojen ikitahrat jotka eivät ole muilla aineilla lähteneet. Aine on suorastaan ilmiömäinen.




Tuotemerkkiä myi taannoin ainakin Stockmann mistä omani ostin mutta sittemmin merkin myynti oli Suomesta ymmärtääkseni lopetettu, mutta eipä ole enää. Kidsistä saa tällä hetkellä tahranpoistoainetta sekä sähköisyyden poistajaa. Kummatkin ovat turvallisia käyttää myös lasten vaatteille ja asusteille. Sähköisyyden poistajaa voi käyttää kaikille tekstiileille.

Tahranpoistoaine on erittäin riittoisaa eikä se sisällä fosfaatteja, valkaisuainetta eikä myrkyllisiä aineita ja on biologisesti hajoava. Antistaattinen spray on vesipohjainen ja sen ph on neutraali.

Classic Stainremover 14€
Classic Antistat Spray 15€

torstai 18. elokuuta 2011

mt wrap

Kääri tai paketoi. Masking tapen paperit ovat läpikuultavaa washi paperia. Rullan kummassakin reunassa on liimapinta joka helpottaa paketin sulkemista.

Paperi sopii kaiken paketoimiseen tai käytettäväksi kirjekuoren tapaan.

Papereita löytyy kolmessa eri kuosissa: grey, dot pale blue ja rose stripe. MT Wrap paperi tulee rullassa jonka pituus on 5 m ja leveys 23.5 cm. Värikkäässä laatikossa on metallinen repäisypinta.





Meillä kääräistään Ellan tulevien syntymäpäivien kutsukortit näihin.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ihahaa, ihahaa, hepo hirnahtaa

Pyörillä kulkevat suloiset hevoset ovat kuin hypänneet suoraan 70-luvulta. Nämä vedettävät lelut löytyvät punaisena ja mustana.


Hevoset löydät verkkokaupasta.

tiistai 16. elokuuta 2011

Koululainen

Esikoisen ensimmäinen koulupäivä jännitti kaikkia. Yksi merkittävä askel kohti uutta on otettu.

Katse vielä vanhalle ja tutulle tarhan pihalle



Siskolle uusi isojen tyttöjen reppu

Paljon lapsia - sama määränpää

Itsestä tuntuu, että viimeinenkin napanuoran säie on katkaistu ja omasta pienestä on kasvanutkin iso, vähän kuin varkain. Olo on haikea ja tyhjä mutta samalla erittäin ylpeä. Uskon, että jokainen vanhempi joka on saattanut lapsensa ensimmäistä kertaa kouluun tietää tämän tunteen.

maanantai 15. elokuuta 2011

perjantai 12. elokuuta 2011

Tori, Tara, Tabatta ja Tamara

Essentiel Girlsin ihanaakin ihanimpia kenkiä löytyy vielä joitakin kokoja Kidsin Outletista.



Voin omasta kokemuksesta tai lapsen kokemuksesta sanoa, että kengät ovat todella laadukkaita ja ovat kestäneet meidän Ellan menossa hyvin leviämättä käsiin. Nahan pehmeydestä ja työn laadusta jo voi päätellä, että kengät on valmistettu Italiassa missä kenkien valmistus osataan.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pala Jurmoa



Tuhansista ja tuhansista kivistä tuli valittua muutama.

maanantai 8. elokuuta 2011

lauantai 6. elokuuta 2011

Oravalla puussa käpy oli suussa

Orava tuli mökille asumaan ja vahtimaaan lasten unta. Sille on juteltu iltaisin, laulettu ja sitä on paijattu kun uni on antanut odottaa.



Jonkun kaverin orava tarvitsee kun tulee talvi ja ajattelin vierelle mustaa pientä sienilamppua.

Egmont

perjantai 5. elokuuta 2011

Makuupussissa on taikaa

Meillä lapset ovat halunneet ehdottomasti nukkua koko kesän Petit Panin makuupusseissa. Ne ovatkin matkustaneet mukana niin veneeseen kuin mökillekin.

Värit ovat raikkaat; sisusta toisessa keltapilkullinen ja toisessa oranssi (ei saatavana). Olen varma, että itsekin nukkuisin paremmin ja näkisin aurinkoisia unia jos aikuisillekin valmistettaisiin makuupusseja iloisimmissa väreissä, ne kun taitavat järjestäen olla musta/tummanvihreä/harmaa voittoisia.



Makuupussista saa myös vetoketjun avaamalla leikkimaton tai oivan alustan piknikille. Siitä on moneen.

Petit Pan

tiistai 2. elokuuta 2011

VARASTON TYHJENNYS



Nyt tyhjennetään varastot lopuistakin aletuotteista. Suurin osa tuotteista nyt -70% alennuksella. Myös Outletissa myydään tuotteet pois. Kaikista tuotteista -30% lisäalennus.

Tuotteita tulee lisää myyntiin Outlet -osioon sitä mukaa kun saan laatikoita purettua joten kaupassa kannattaa käydä kurkkimassa aika ajoin mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään.

Gaudete Kids
Gaudete Kids Outlet

ah, quel plaisir vol. 2

Ranskalaisen ah, quel plaisirin tyynyt löydät nyt nettikaupasta.

Tyynyjen päällinen on puuvillaa; toinen puoli silkkipainettua puuvilla ja toinen puoli frotee- tai samettipuuvillaa.

Alinna olevat pienet tyynyt ovat helistimiä. Raikkaat ja kauniin väriset helistintyynyt ovat ihana lahja vastasyntyneelle tai vähän isommalle.



Pikkutyynyt joissa helistin sisällä
Värien nimet saavat minulle veden kielelle ja pikkuisen hymynkin huulille; peony, perlimpinpin, mandarine, banana, caramel, pistachio, almond.

ah, quel plaisir